Домашні кухарі Домашні рецепти

Австрійська - рецети від домашніх кухарів

Австрійська паска

Австрійська паска

Кількість порцій: 1 Час приготування: 19 г. 0 хв. Сирні паски популярні по всьому світу в багатьох країнах. Познайомлю вас з рецептом австрійської паски. опис приготування: Спробуйте приготувати цю смачну і ніжну паску і ви не пошкодуєте! Її основу складає сир, який обов'язково повинен бути жирн...

читати далі
Австрійський картопляний салат

Австрійський картопляний салат

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв. Для вітчизняної кухні картопля не є чимось особливим. Її ми їмо в різному вигляді. Але в Австрії з неї роблять салат! Якщо ваші домашні дуже люблять картоплю, спробуйте цей рецепт. опис приготування: Я ніколи б не подумала, що мені сподобається к...

читати далі
Австрійський пряник

Австрійський пряник

Кількість порцій: 30 Час приготування: 6 г. 0 хв. Ці пряники не схожі на ті, що ми звикли купувати в магазині. думаю, що вони заслуговують на увагу. Розповідаю смачний рецепт, як приготувати австрійські пряники, які прикрашаю глазур'ю. опис приготування: Тісто для пряників рекомендую робити зазд...

читати далі
Австрійський штрудель

Австрійський штрудель

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 15 хв. Найвідоміший австрійський десерт - це штрудель. Можна купити готовий в магазині, але чи варто витрачати гроші, якщо можна зробити його самостійно? розповім, як приготувати австрійський штрудель. опис приготування: Його подають з чашкою ароматної ...

читати далі
Австрійський сирний торт

Австрійський сирний торт

Кількість порцій: 8 Час приготування: 9 г. 0 хв. Австрія знаменита на весь світ своєю випічкою. Багато з варіантів ви можете повторити самостійно. Тільки вам потрібна чітка інструкція, щоб вийшов класичний рецепт. уважно читайте! опис приготування: Хочете спробувати незвичайне торт у вашому житт...

читати далі
Австрійський яблучний пиріг

Австрійський яблучний пиріг

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 10 хв. Існує стільки різноманітних рецептів яблучного пирога. Яблука можна натерти, нарізати дрібно або крупно, перетворити в пюре. Ось ще один рецепт, як приготувати австрійський яблучний пиріг. опис приготування: Цей пиріг можна подавати теплим або ...

читати далі
Австрійське пиво

Австрійське пиво

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 23 дн. 18 г. 0 хв. розповім вам, як приготувати австрійське пиво в домашніх умовах. Насправді це зовсім не складно, варто трохи постаратися, але зате ви в результаті отримаєте якісний крафтового напій! раджу! опис приготування: Перед вами простий рецепт а...

читати далі
Швидкий штрудель з фініками і горіхами

Швидкий штрудель з фініками і горіхами

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Цей штрудель готується дуже швидко, т.к. тісто тут готове листкове, а начинка готується моментально. Якщо треба щось швидко приготувати до чаю, — цей рецепт вас обов'язково виручить! рекомендую. опис приготування: Тісто для цього рецепта краще бра...

читати далі
Кайзершмаррн з сиром

Кайзершмаррн з сиром

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Цей рецепт приготування кайзершмаррн з сиром відмінно підходить для романтичних вечерь або сніданків, — готувати просто і швидко, зате ніжний смак оцінять по достоїнству вже точно! опис приготування: Цей простий рецепт кайзершмаррн з сиром дозволяє...

читати далі
Kayzershmarrn

Kayzershmarrn

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Пропоную вам дізнатися,як приготувати кайзершмаррн, або Імператорський омлет, — цікавий десерт, який сподобається і дітям, і дорослим. Оригінальний сливовий соус в поєднанні з ніжним суфле! опис приготування: Цей рецепт приготування кайзершмаррн, як...

читати далі
Krapfen

Krapfen

Кількість порцій: 7-10 Час приготування: 3 г. 0 хв. Чи пробували ви або чули про Крапф? ви здивуєтеся, але не знаючи самі, ви їх, скоріше всього, їли. Адже це знайомі нам пончики, тільки з невеликими змінами і доповненнями. Зробимо їх самі будинки! опис приготування: Для того щоб виконати цю вип...

читати далі
Курячий шніцель з соусом

Курячий шніцель з соусом

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв. Найголовніше при приготуванні шніцеля — це не пересушити м'ясо. Тому його досить смажити лише по 2-3 хвилини з кожного боку. Результат не змусить себе чекати. Спробуйте! опис приготування: До такої страви підійде будь-який гарнір. Але найкраще приго...

читати далі
Лінзеровскій горіховий пиріг

Лінзеровскій горіховий пиріг

Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Якщо не знаєте куди подіти залишки варення, приготуйте горіховий пиріг з пісочного тіста. Смачна і душевна домашня випічка! опис приготування: У сезон заготівлі варення цей пиріг справжній порятунок. Напевно, у кожної господині залишається половин...

читати далі
Мавр в сорочці

Мавр в сорочці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв. Цей шалено апетитний і дуже простий рецепт мавра в сорочці — це варіація на тему відомого австрійського десерту, ось тільки продукти всі наші, а значить і доступні. Менш смачно не стане! опис приготування: Цей простий рецепт мавра в сорочці доступни...

читати далі
М'ясний штрудель в духовці

М'ясний штрудель в духовці

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Ділюся неймовірно смачним і при цьому швидким і простим рецептом м'ясного штруделя в духовці. Смачне і ситне блюдо з грецькими нотками! рекомендую спробувати, дуже смачно і ароматно вийде! опис приготування: Розповім вам сьогодні, як приготувати...

читати далі
М'ясо по-віденськи (тафельшпіц)

М'ясо по-віденськи (тафельшпіц)

Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв. Блюдо дуже оригінальне, але особливо прекрасна його подача: тут присутній і перше, і друге, і сніданок. стало цікаво? Заходьте і дивіться, як приготувати і подати м'ясо по-віденськи - тафельшпіц. опис приготування: Це незвичайне блюдо 3 в одному: ...

читати далі
Пиріг з мигдальним кремом

Пиріг з мигдальним кремом

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Випічка з мигдальним борошном має певний шарм. А якщо в начинку додати кілька крапель мигдального екстракту, то вийде надзвичайний аромат! Ви тільки спробуйте! опис приготування: Випічка з мигдальним борошном виходить надзвичайною текстури — розс...

читати далі
Пиріжки «Меттерних»

Пиріжки «Меттерних»

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Рецепт родом з традиційної австрійської кухні. Відкриті пиріжки з начинкою з зеленої цибулі, шинки і яйця. Іноді в пиріжки додають рис, але я обійшовся без нього. Спробуйте, пиріжки — супер! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготува...

читати далі
Пісний торт «Захер»

Пісний торт «Захер»

Кількість порцій: 8 Час приготування: 19 г. 0 хв. Торт "; Захер" - знаменитий на весь світ віденський торт. Він складається з шоколадного бісквіту, абрикосової прошарку і покритий шоколадною глазур'ю. Ділюся пісної версією цього торта. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготува...

читати далі
Салат «австрійський»

Салат «австрійський»

Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв. Як і вся австрійська кухня, це салатик неймовірно простий, але при цьому дуже смачний і ситний! На його приготування потрібно всього пара хвилин, а нагодувати можна всю сім'ю! опис приготування: відмінний салат, який я вперше спробувала, подорожуючи п...

читати далі