Домашні кухарі Домашні рецепти

Арабська - рецети від домашніх кухарів

Рулет з тортильї з куркою і авокадо

Рулет з тортильї з куркою і авокадо

Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв. Останнім часом я дуже полюбила авокадо і стала збирати рецепти з цим фруктом. Прекрасною знахідкою став рулет з тортильи з куркою і авокадо! Його відразу оцінили всі! головне, щоб фрукт був стиглим. опис приготування: Рулет з тортильи з куркою і авока...

читати далі
Афганський томатний суп

Афганський томатний суп

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв. Рецепт приготування афганського томатного супу Ауш Гошті. Ця страва афганської кухні допоможе вам урізноманітнити ваше меню. опис приготування: Цей апетитний супчик сподобається всій родині. Обсмажте в каструлі цибулю з куркумою до золотистого ко...

читати далі
Айран з сироватки

Айран з сироватки

Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв. Хочете корисного і смачного напою? Тоді придивіться до цього рецепту. Сьогодні я розповім, як готується айран з сироватки. Простий і актуальний рецепт чудового напою, приносить користь! опис приготування: Вперше такий айран я спробувала в одному з каф...

читати далі
Арабський коржик в духовці

Арабський коржик в духовці

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Піч в домашніх умовах найрізноманітніші коржі замість хліба не тільки зручно, але і дуже смачно! Поспішаю поділитися з вами простим рецептом піти, який обов'язково варто взяти на замету. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати...

читати далі
Арабський коржик

Арабський коржик

Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв. м'який, повітряний, пишний хліб. Ось така вона, арабська коржик, Бінт Аль сан (буквально Дочка Таралкі). Подається до основних страв, в якості хліба або з молочними напоями. Заходьте, угощайтесь! опис приготування: Ось простий рецепт, як приготува...

читати далі
Арабські млинці

Арабські млинці

Кількість порцій: 15-20 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ви просто зобов'язані спробувати смачні арабські млинці, адже це чудовий десерт з начинкою їх волоських горіхів. За розміром вони зовсім невеликі, на один укус, як раз те, що потрібно до чаю. опис приготування: Зазвичай арабські млинці в домаш...

читати далі
Вірменський лаваш із зеленню

Вірменський лаваш із зеленню

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв. Хочу вам розповісти, як приготувати вірменський лаваш із зеленню. блюдо чудове, а весь секрет — в соусі. Соус виходить в міру густим, можна зробити рулет з лаваша або їсти вприкуску! опис приготування: Простий рецепт вірменського лаваша з зеленню — ...

читати далі
Баклажани гануш

Баклажани гануш

Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування східного блюда. Особливо, ця закуска з баклажанів дуже популярна в Єгипті. кількість порцій: 2 баклажани— 3 штуки кунжутове паста— 1 штука(Taxini) Лимон— 1 штука(сік) якісну оливкову олію— 1 штука часник— 4 зубчики сіль— 1 щіпка білий хліб— 1 штук...

читати далі
Баклажани по-арабськи в духовці

Баклажани по-арабськи в духовці

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. У традиційної арабської кухні можна знайти досить багато цікавих рецептів, які без праці можна втілити в життя. І цей рецепт баклажанів по-арабськи в духовці якраз один з таких. опис приготування: Я думаю, що всі любителі різних фаршированих овочі...

читати далі
Баклажани по-марокканські

Баклажани по-марокканські

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Незвичайний спосіб приготування баклажанів, в якому особливе місце приділяється підбору прянощів, завдяки чому страва виходить неймовірно ароматне з приголомшливим незвичайним смаком, спробуйте самі. опис приготування: можливо, для кого-то таке...

читати далі
Баранина з бамі

Баранина з бамі

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 15 хв. Це ароматне і незвичайне для нас страву готують в країнах Близького Сходу — Єгипті, Туреччини, Сирії. Якщо ви любите готувати нові страви, використовуючи нові інгредієнти — приготуйте бами, буде смачно! опис приготування: Цей овоч уже давно з'яви...

читати далі
Баранина по арабські

Баранина по арабські

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Баранина по-арабськи готується з різними спеціями, лимоном і сушеним лаймом. Нам знадобиться близько двох годин, щоб її приготувати. Я часто роблю такі страви на природі в казані. Смачно і ситно! опис приготування: Баранина по-арабськи готується г...

читати далі
Баранина в соєвому соусі з помідорами

Баранина в соєвому соусі з помідорами

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Баранина в соєвому соусі з помідорами готується дуже просто. Все завантажується в казанок і гаситься до готовності. З таким рецептом впорається навіть не дуже досвідчений кухар. Ось рецепт з моєї скарбнички! опис приготування: На самому початку...

читати далі
Біла квасоля з цибулею

Біла квасоля з цибулею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Біла квасоля з цибулею — відмінне блюдо. Корисне, легке, смачне. Можна зробити його гострим. готується легко, тільки квасоля потрібно замочити заздалегідь. опис приготування: Біла квасоля з цибулею вариться на середньому вогні, вона повинна гасити...

читати далі
Цукіні фаршировані

Цукіні фаршировані

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. фаршировані цукіні — безпрограшний варіант звичайного або святкової вечері. Готову страву виглядає карколомно, не вимагає ніякого гарніру і сподобається як дорослим, так і дітям. пробуємо! опис приготування: Фаршировані цукіні готуються просто. ...

читати далі
Фітир єгипетський

Фітир єгипетський

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Fıtır — не просто листковий пиріг, а божественна смакота, смак і аромат якої не передати словами… ніжний, тане в роті, крем — просто смакота, раджу всім обов'язково його спробувати! опис приготування: Спочатку треба зробити дріжджове тісто, а поті...

читати далі
Яловичина, тушкована з рисом і овочами

Яловичина, тушкована з рисом і овочами

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. яловичину, тушковану з рисом і овочами, я спробувала в кафе, мені сподобалося. Зазвичай з м'ясом я використовую рис або капусту, а все разом ніколи не поєднувала. вийшло відмінно. Можете взяти шпинат. опис приготування: яловичина, тушкована з рисом і...

читати далі
Xavavşi

Xavavşi

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. кожен, хто відпочивав в Єгипті, знає, що таке хаває. Ця страва зі смішним для російського вуха назвою — свого роду пиріжки з м'ясним фаршем і овочами. Я розповім, як їх приготувати вдома. опис приготування: До вашої уваги — дуже простий, розжован...

читати далі
Імбирне молоко

Імбирне молоко

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Хочу поділитися з вами абсолютно екзотичним рецептом імбирного молока. вони, хто любить імбир залишиться задоволений рецептом. Не можна просто змішати імбир з молоком, воно обов'язково згорнеться. опис приготування: Одного разу мене пригостили терпким...

читати далі
Ізраїльський салат

Ізраїльський салат

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. Цей легкий і смачний салат подають у багатьох закладах громадського харчування в Ізраїлі. Очевидно цим і пояснюється його назва. опис приготування: Салат простий і смачний. В першу чергу поставте маринуватися цибуля в суміші оцту і води, а майонез змі...

читати далі