Домашні кухарі Домашні рецепти

Африканська - рецети від домашніх кухарів

Африканська тушкована курка

Африканська тушкована курка

Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв. Рецепт приготування африканської тушкованою курки. Смачна страва на кожен день. опис приготування: У великій сковороді з щільно закривається кришкою, нагріти масло на середньому вогні. Додати курку і швидко обсмажити. Дістати курку зі сковороди. Зменш...

читати далі
Африканський горіховий суп

Африканський горіховий суп

Кількість порцій: 6 Час приготування: 55 хв. Азіатська і східна кухні вже давно стали для багатьох звичними. Я ж хочу запропонувати вам маленьке кулінарне подорож до Африки, щоб спробувати наваристий, ароматний і апетитний супчик. опис приготування: Я покажу, як приготувати африканський горіхови...

читати далі
Баклажани гануш

Баклажани гануш

Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування східного блюда. Особливо, ця закуска з баклажанів дуже популярна в Єгипті. кількість порцій: 2 баклажани— 3 штуки кунжутове паста— 1 штука(Taxini) Лимон— 1 штука(сік) якісну оливкову олію— 1 штука часник— 4 зубчики сіль— 1 щіпка білий хліб— 1 штук...

читати далі
Багрір по-марокканські

Багрір по-марокканські

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Начебто звичайні млинці, але подивіться, які вони мереживні і красиві. Пригощайтеся! Це марокканські млинчики-коржі "; Багрір ";. Смажаться вони тільки з одного боку і подаються з медовим маслом. опис приготування: Тісто виливається тільки на холо...

читати далі
Боботи

Боботи

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Уявляю рецепт приготування південно-африканського страви з фаршу - боботи. кажуть, що коріння у боботи — індійські. це — друга страва. Воно готується в духовці. Виходить боботи пряним і дуже смачним. опис приготування: Ця м'ясна запіканка традиц...

читати далі
Чорба з куркою

Чорба з куркою

Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв. Чорба з куркою — національне блюдо Тунісу. Готується за технологією гасіння, а значить максимально корисне, без зайвого жиру і шкідливих продуктів виникають при обсмажуванні продуктів. Спробуйте! опис приготування: Чорба з куркою — це густий суп з гор...

читати далі
Фітир єгипетський

Фітир єгипетський

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Fıtır — не просто листковий пиріг, а божественна смакота, смак і аромат якої не передати словами… ніжний, тане в роті, крем — просто смакота, раджу всім обов'язково його спробувати! опис приготування: Спочатку треба зробити дріжджове тісто, а поті...

читати далі
Xuşaf

Xuşaf

Кількість порцій: 3 Час приготування: 45 хв. Цей ніжний напій з природного солодкістю і чудовою карамельно-вершковим смаком, сподобається всім — від меншого до більшого. Приєднуйтесь! опис приготування: Хушаф це напій єгипетської кухні. Друге його назва «фінікове молоко». Робиться він досить шви...

читати далі
Kabachki в Єгипті

Kabachki в Єгипті

Кількість порцій: 5 Час приготування: 50 хв. оригінальний, але в той же час простий рецепт кабачків по-єгипетськи вас підкорить своїм неймовірно красивим зовнішнім виглядом. А вже аромат-то який! За рахунок додавання рису і курки ви отримуєте відразу всі! опис приготування: Такий рецепт приготув...

читати далі
Кабачок по-алжирски

Кабачок по-алжирски

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 5 г. 0 хв. Якщо ви ще не знаєте, як зробити кабачок по-алжирських і що це таке, то рекомендую познайомитися! Це такий легкий салат, який подається охолодженим. Дуже простий у приготуванні, спробуйте! опис приготування: Хочу вам сказати, що мене цей рецепт ...

читати далі
Кофта

Кофта

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Рецепт приготування яловичого фаршу на грилі. Традиційна Єгипетська кухня. Блюдо найчастіше подається на виноградному з огірками та помідорами заправленими йогуртовим соусом. опис приготування: нагріти гриль (так само можна готувати на мангалі). Зміша...

читати далі
Кокосовий коктейль з ягодами

Кокосовий коктейль з ягодами

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 10 хв. Кокосове молоко робить цей кокосовий коктейль з ягодами несхожим на звичайні молочні коктейлі, він стає більш ароматним і екзотичним. Спробуйте! опис приготування: Кокосовий коктейль з ягодами не схожий на звичайні молочні коктейлі, оскільки кокосов...

читати далі
Котлети по-єгипетськи

Котлети по-єгипетськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв. Якщо набридли звичайні котлети, тоді приготуємо їх по-єгипетськи. Незвичайна форма і склад цих котлеток відмінно урізноманітнює Ваш стіл. приступимо! опис приготування: Котлетки виходять щільними і ніжними одночасно. Ароматні за рахунок цибулі та зеле...

читати далі
Курка по-марокканські з оливками

Курка по-марокканські з оливками

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 35 хв. Курка улюблена в багатьох кухнях світу. З нею роблять все, що можливо уявити. Смак її змінюється часом до невпізнання. Давайте сьогодні подивимося, як її готують на африканському континенті. опис приготування: Грудка за цим рецептом виходить соковит...

читати далі
Кускус по-марокканські

Кускус по-марокканські

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. страва смачна, ситне, підходить для святкового столу. Рекомендую приготувати кускус по-марокканські за цим рецептом, впевнена, він стане одним з улюблених! опис приготування: Кускус є одним з найпопулярніших страв Магрибу. Готують його як правило ...

читати далі
Кус-кус з зеленню

Кус-кус з зеленню

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 35 хв. Хочу запропонувати вам новий варіант вечері або обіду — кус-кус з зеленню в домашніх умовах! Виходить дуже ніжне, але в той же час і ситне блюдо, яке припаде до смаку всій вашій родині! опис приготування: Цей рецепт приготування кус-куса з зеленню —...

читати далі
Мавританський рибний суп

Мавританський рибний суп

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв. Пропоную легкий суп з ніжними фрикадельками з білої риби. Таке блюдо стане корисним і смачним сніданком не тільки для дорослих, але і для маленьких дітей, яким вже можна давати відварну рибу. опис приготування: Цей суп зазвичай готують з дрібної біл...

читати далі
Овочеве рагу з грибами і кускус

Овочеве рагу з грибами і кускус

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Овочеве рагу з грибами і кускус - страва родом з жаркого Марокко. Найголовніше в страві - це відмінно підібрані спеції, які надають чудовий пряний смак і аромат і добре гармонують з овочів. опис приготування: Марокканської овочеве рагу з грибам...

читати далі
Печиво «Буссе ла тмессу»

Печиво «Буссе ла тмессу»

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. «Буссе ла тмессу» з алжирського перекладається як «Цілуй, але не чіпай ». Смачне і ніжне пісочне печиво з кунжутом тане в роті, як солодкий поцілунок прекрасної дівчини. опис приготування: У цьому рецепті звичайне пісочне печиво вдало доповнюють насін...

читати далі
Пікша в marinadom

Пікша в marinadom

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Такого ви точно не пробували! Рецепт приготування пікші під маринадом перед вами, і я сподіваюся, вам сподобається цей цікавий, незвичайний і дуже шляхетний смак! Маринад на основі м'яти? Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування пікші п...

читати далі