Домашні кухарі Домашні рецепти

Яловичина - рецети від домашніх кухарів

М`ясо в утятніце в духовці

М`ясо в утятніце в духовці

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Можна запікати м'ясо в утятніце в духовці, це дуже зручно. Поставиш м'ясо в духовку і займайся своїми справами! А смачний обід готується сам собою! Через годинку починають розноситься по дому аромати. опис приготування: М'ясо в утятніце в духов...

читати далі
Aʙxazuri

Aʙxazuri

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Любі друзі, хочеться поділитися з вами рецептом традиційної страви грузинської кухні. Ви дізнаєтеся, як приготувати Абхазура. Цим блюдом ви зможете підкорити всіх гостей, не сумнівайтеся! опис приготування: Це прекрасне блюдо відмінно зможе урізн...

читати далі
Американський бутерброд з яловичиною

Американський бутерброд з яловичиною

Час приготування: 30 хв. Рецепт страви для швидкого перекусу. Ці бутерброди можна подавати до сніданку, обід і вечерю. кількість порцій: 8 вершкове масло— 2 Ст. ложки фарш із яловичини— 850 грам цибулина— 1/2 штуки(дрібно нарізати) зелений перець— 1 штука(дрібно нарізати) часник— 5 зубчиків цуко...

читати далі
Анрекот на грилі

Анрекот на грилі

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 40 хв. В духовці, на природі в мангалі або в сковороді-гриль можна приготувати чудовий антрекот. Для цього знадобиться добрий шматок м'яса, сіль, перець, сковорода-гриль або решітка і хороший апетит! опис приготування: Ми будемо готувати антрекот на сковор...

читати далі
Антрекот з яловичини на сковороді

Антрекот з яловичини на сковороді

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Встояти перед апетитним і соковитим шматочком м'яса правильно прожарювання досить складно. Не варто відмовляти собі в задоволенні, краще приготувати антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах. опис приготування: Це дивно простий рецепт антр...

читати далі
Антрекот класичний

Антрекот класичний

Кількість порцій: 5 Час приготування: 20 хв. Антрекот - це блюдо класичної французької кухні. Шматок волового або коров'ячого м'яса, зрізаний між ребрами і хребтом. М'ясо смажиться на сковороді гриль. пробуйте приготувати, нескладно і смачно. опис приготування: Як приготувати антрекот класичний?...

читати далі
Антрекот на сковороді

Антрекот на сковороді

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Антрекот на сковороді треба запікати в кухні з хорошою витяжкою. Запах від м'яса піде по всій квартирі! Навіть сусіди можуть збігтися! Антрекот для смаження повинен бути сантиметра 3 товщиною. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот на с...

читати далі
Антрекот з яйцем

Антрекот з яйцем

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Антрекот з яйцем смажиться звичайним чином, тільки подається він з яєчнею. Яйце ми піджаримо тоді, коли наше м'ясо буде відпочивати. Раджу для смаження антрекота використовувати пательню-гриль. опис приготування: Як приготувати антрекот з яйцем? 1. ...

читати далі
Антрекот у мультиварці

Антрекот у мультиварці

Кількість порцій: 1-3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Антрекот у мультиварці спочатку обсмажується, потім гаситься. На приготування піде приблизно годину. Мультиварка збереже всі соки яловичини і не висушить його. Антрекот вийде соковитим і дуже смачним. опис приготування: Як приготувати антрекот в...

читати далі
Аргентинське м`ясне рагу

Аргентинське м`ясне рагу

Рецепт приготування м'ясного рогу. кількість порцій: 6 фарш з яловичини— 350 грам kopčënye sardel'ki— 300 грам мисливські ковбаски— 300 грам варёноеопчёная ковбаса— 300 грам білі хлібні крихти— 0,5 склянки часник— 1 зубчик велика цибулина— 2 штуки яйце— 1 штука біла консервована квасоля— 400 гр...

читати далі
Аварский хинкал

Аварский хинкал

Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв. аварский хинкал — це традиційне смачне ситне блюдо кавказької кухні. Не плутайте його з грузинським хінкалі! аварский хинкал — це пишне тісто, гострий соус, відварне м'ясо і бульйон. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати аварский хинкал? Тісто ...

читати далі
Австралійська яловичина Рибай

Австралійська яловичина Рибай

Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв. Австралійська яловичина Рибай цінується по всьому світу, в будь-якій точці земної кулі. Саме ця яловичина вважається найкращою для приготування стейків. Вони виходять ніжні і соковиті, просто смакота. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як п...

читати далі
Азу з яловичини з огірками

Азу з яловичини з огірками

Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Азу з яловичини з огірками — класичний рецепт татарської кухні, спробуйте приготувати хоча б раз і азу стане незамінним гостем на вашому столі — ситним, соковитим і ароматним! опис приготування: Ось деякі секрети відмінної азу: м'ясо намагайтеся н...

читати далі
Азу з яловичини з солоними огірками

Азу з яловичини з солоними огірками

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв. Одним з відомих і популярних страв татарської кухні є азу. Як приготувати азу з яловичини з солоними огірками, щоб вийшло смачно і ситно, ви зможете дізнатися прямо зараз. опис приготування: Приготувавши азу з яловичини з солоними огірками з дан...

читати далі
Азу з яловичини в мультиварці

Азу з яловичини в мультиварці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв. зробив, яке блюдо здивує рідних? Скористайтеся цим унікальним рецептом! Азу з яловичини в мультиварці - відмінний спосіб зробити незабутнім ваш вечеря, а татарська кухня вразить навіть гурмана. опис приготування: Традиції татарської кухні подару...

читати далі
Азу по-домашньому

Азу по-домашньому

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 15 хв. Практично кожен традиційний рецепт, господині підлаштовують під свої смакові переваги. Пропоную вашій увазі одну з таких варіацій — азу по-домашньому. опис приготування: Азу по-домашньому являє собою цікаве поєднання м'яса, картоплі, солоних ог...

читати далі
Азу по-татарськи з яловичини

Азу по-татарськи з яловичини

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 45 хв. Любіть куштувати страви з різних кухонь світу? Тоді я розповім вам, як приготувати азу по-татарськи з яловичини: ніжне, пікантність, апетитне гаряче блюдо, яке підходить на обід або вечерю. опис приготування: це, напевно, один з найпростіших рецепті...

читати далі
Азу по-татарськи з яловичиною

Азу по-татарськи з яловичиною

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 50 хв. Холодними зимовими або осінніми вечорами вечеря повинна бути особливо ситним і ароматним, правда? Щоб відчувався домашній затишок. Для цього і розповідаю, як зробити азу по-татарськи з яловичиною! смачно! опис приготування: таке блюдо, як азу по-тат...

читати далі
Азу по-татарськи в мультиварці

Азу по-татарськи в мультиварці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Рецепт приготування азу по-татарськи в мультиварці відрізняється своєю простотою — ви займаєтеся своїми справами, поки мультиварка готуємо для вас оригінальне, ситне і дуже смачна страва! опис приготування: Цей приємний і простий рецепт азу по т...

читати далі
Азу по-татарськи в сковороді

Азу по-татарськи в сковороді

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. ніжна яловичина, тушкована на сковороді в сметанно-кислому соусі, — ідеальне м'ясне блюдо, яке поєднується практично з будь-яким видом гарніру. Готується все просто, виходить смачно і ситно! опис приготування: Все нарізаємо кубиками, обсмажуємо по чер...

читати далі