Домашні кухарі Домашні рецепти

Вершкове масло - рецети від домашніх кухарів

Апельсинова глазур

Апельсинова глазур

Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 хв. Для домашніх пирогів, тортиків, рулетів і кексів така глазур - справжня знахідка. Вершковий сир і апельсин створюють чудовий тандем, який ви обов'язково оціните по достоїнству. рекомендую! опис приготування: Хочу поділитися простий і дуже зручною ідеєю...

читати далі
Апельсиновий кекс з топінгом

Апельсиновий кекс з топінгом

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 15 хв. Отже, любителі солодкого домашньої випічки, хочете спробувати новий рецепт? Інгредієнти будуть вам знайомі, але смак і зовнішній вигляд ви отримаєте інший. Так що це варто вашого увагу. Читайте і вчіться! опис приготування: Нижче розповім вам, як...

читати далі
Апельсиновий крем для торта

Апельсиновий крем для торта

Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв. Дуже смачний, яскравий, ароматний і ніжний крем для прошарку бісквітного торта. Приготувати його нескладно, такий крем відмінно підходить і для наповнення пісочних кошичків, листкових і заварних трубочок. опис приготування: У вас наближається свято і...

читати далі
Апельсиновий пиріг без яєць

Апельсиновий пиріг без яєць

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Напевно, кожна господиня знає, як приготувати апельсиновий пиріг без яєць. Він стане прекрасним десертом до святкового столу. Його цитрусовий запах не залишить байдужим нікого з гостей. опис приготування: Рецепт апельсинового пирога без яєць хорош...

читати далі
Архангельські пряники

Архангельські пряники

Кількість порцій: 10 Час приготування: 4 дн. 4 г. 0 хв. Архангельські козули — прикраса будь-якого свята. Однаково добре вони виглядають і на різдвяному столі, і на ялинці. Козулі славляться своїм розписом, займатися якою можна всією сім'єю. приступимо! опис приготування: Готувати козули абсолют...

читати далі
Вірменська гата кругла

Вірменська гата кругла

Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв. На свята в вірменських сім'ях завжди готують гату. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати вірменську гату круглу в домашніх умовах, читайте далі. Ваші гості будуть в захваті від цієї випічки! опис приготування: Вірменська гата є головним атрибут...

читати далі
Вірменська пахлава

Вірменська пахлава

Кількість порцій: 12-15 Час приготування: 1 г. 30 хв. вони, хто не уявляє свого життя без домашніх солодощів, обов'язково повинні звернути увагу на цей рецепт. Насичений медовий смак, горіхи і хрусткі коржі - це неймовірно! готуйте пахлаву! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати вірм...

читати далі
Вірменський лаваш для шаурми

Вірменський лаваш для шаурми

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 20 хв. Дуже часто останнім часом я стала купувати готовий лаваш. Він майже постійно потрібен мені в готуванні. Але ось я вирішувала, нарешті, зробити його сама. Вийшло досить вдало. ділюся рецептом. опис приготування: З тестом я звичайно трохи повозити...

читати далі
Австрійський пряник

Австрійський пряник

Кількість порцій: 30 Час приготування: 6 г. 0 хв. Ці пряники не схожі на ті, що ми звикли купувати в магазині. думаю, що вони заслуговують на увагу. Розповідаю смачний рецепт, як приготувати австрійські пряники, які прикрашаю глазур'ю. опис приготування: Тісто для пряників рекомендую робити зазд...

читати далі
Мигдаль Бурфі

Мигдаль Бурфі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. "; Мигдаль Бурфі" - це популярне індійське ласощі, яке люблять і дорослі, та діти. Готується воно на основі мигдалю з додаванням цукру і молока. Десерт виходить дійсно смачним, раджу. опис приготування: В Індії я, на превеликий жаль, ніколи не б...

читати далі
Бадамбура

Бадамбура

Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 1 г. 0 хв. В Азербайджані існує популярна солодкість - бадамбура. Дуже смачне тісто, мигдальна начинка і незвичайна гвинтова форма випічки зробить ці ласощі вашим фаворитом! Спробуйте! опис приготування: Прибуваючи в Азербайджані, ви можете у кожного міс...

читати далі
Банановий чізкейк

Банановий чізкейк

Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв. Колись давно, років сім тому я вперше спробувала чізкейк. Він тоді вразив мене своїм смаком і хотілося дізнатися в чому ж секрет такого смачного і ніжного десерту. опис приготування: Тепер я сама почала детально розбиратися в подібних блюдах і роб...

читати далі
Банановий капкейк

Банановий капкейк

Кількість порцій: 12 Час приготування: 50 хв. ви коли-небудь пробували випічку на основі банана? У неї очен приємна текстура. Пропоную вам дізнатися, як приготувати банановий капкейк. Ця випічка вас підкорить простотою приготування і смаком. опис приготування: Приблизно з такого ж тіста готуєтьс...

читати далі
Банановий пиріг з глазур`ю

Банановий пиріг з глазур`ю

Кількість порцій: 12-16 Час приготування: 3 г. 20 хв. Подібний десерт не зустрічається мені в продажу, тому такого рецепта, як приготувати банановий пиріг з глазур'ю, ви не знайдете. Пиріг настільки смачний, що складно втриматися і не з'їсти його весь. опис приготування: Особливість пирога в том...

читати далі
Бублики домашні

Бублики домашні

Кількість порцій: 30-35 Час приготування: 1 г. 0 хв. Хочете побалувати себе неймовірно смачними і приготованими самостійно бубликами? Насправді немає нічого простішого! Запам'ятовуйте рецепт і готуйте із задоволенням! опис приготування: Так як приготувати бублики домашні зовсім нескладно, дуже р...

читати далі
Біла халва

Біла халва

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. халва — найпопулярніша східні солодощі. Але найсмачніша халва та, яка приготовлена ​​в домашніх умовах. Готувати її зовсім нескладно, ласощі виходить смачним, особливо раді йому діти. опис приготування: Сьогодні на прилавках магазинів можна поба...

читати далі
Біла шоколадна глазур

Біла шоколадна глазур

Кількість порцій: 5 Час приготування: 17 хв. Сьогодні у нас рецепт, як приготувати білу шоколадну глазур. Зробіть таку для прикраси тортів, кексів, а також для заповнення коржів торта або пирога. всього 15 хвилин - і глазур вже готова. опис приготування: Глазур найчастіше готують з чорного шокол...

читати далі
Білково-масляний крем для торта

Білково-масляний крем для торта

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Відкрила для себе обладнаний рецепт білково-масляного крему для торта. Їм можна промащувати будь коржі для торта. Готується білково-масляний крем дуже просто, і результат виходить відмінний! опис приготування: Як правильно приготувати крем для торта н...

читати далі
Білково-масляний крем на швейцарській меренге

Білково-масляний крем на швейцарській меренге

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв. Цей крем відмінно підійде для прикраси або прошарку будь-якого торта. Він також дуже добре лягає як основа під мастику і ідеально підходить для вирівнювання випічки. Загалом, раджу! опис приготування: Кожному кондитерові необхідно знати, як приготув...

читати далі
Берлінське печиво з сиру

Берлінське печиво з сиру

Кількість порцій: 20-22 Час приготування: 1 г. 40 хв. Це печиво має розсипчасту структуру, хрустку скоринку і злегка солодкуватий присмак. Воно дуже довго залишається свіжим. Розповім про рецепт, як приготувати берлінське печиво з сиру. опис приготування: Подібне печиво вже давно готують і в наш...

читати далі