Домашні кухарі Домашні рецепти

Вершки - рецети від домашніх кухарів

Крем вершковий

Крем вершковий

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. З цього рецепта ви зможете дізнатися, як приготувати крем вершковий з шоколадним смаком. Його можна використовувати для прикраси тортів. Також він ідеально виглядає як топінг для кексиков. опис приготування: Розповім вам невеликий лайфхак: якщо залишк...

читати далі
Абрикосова панна котта

Абрикосова панна котта

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 20 хв. Панна кота — це дивно смачний італійський десерт, який схожий на кремовий пудинг. Він дуже ніжний і прямо тане в роті. Потрібно обов'язково спробувати приготувати його будинку, моя вам порада. опис приготування: Коли мова йде про італійську кухню...

читати далі
Англійський вершковий крем

Англійський вершковий крем

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Пропоную Вам рецепт англійського крему. Вершковий і дуже смачний. Дуже добре підходить для тортів, тістечок і навіть до фруктів! опис приготування: Правильно приготувати англійський крем досить складно, але результат говорить сам за себе! Десерти з ни...

читати далі
Апельсиновий тірамісу

Апельсиновий тірамісу

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 4 г. 40 хв. Для тих, хто любить урізноманітнити класичну кухню, хочу запропонувати один з варіантів тірамісу. У жовто-помаранчевих тонах, з апельсиновим смаком. Давайте приготовим? опис приготування: Найпростіший варіант десерту. По бажанню, печиво "; Саво...

читати далі
Ароматний шоколадний торт

Ароматний шоколадний торт

Кількість порцій: 15 Час приготування: 5 г. 0 хв. Тісто готується без молока і вершкового масла, що рідкість. До нього додаю рослинне масло, а крем роблю з додаванням вершків і сметани. розповім, як приготувати ароматний шоколадний торт. опис приготування: Додаю в тісто приготований кави, який д...

читати далі
Баклажани під соусом бешамель

Баклажани під соусом бешамель

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Приготувати баклажани під соусом бешамель в домашніх умовах дуже просто. Спробуйте овочі з фаршем саме за цим рецептом - і ви насолодитеся їх приголомшливим смаком. опис приготування: Готувати баклажани під соусом бешамель можна в будь-якій форм...

читати далі
Бануш

Бануш

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Бануш або Бано — заголовок дужка, різновид мамалиги родом з Західної України. смачно, ситно і можна подавати з різними підливаючи. опис приготування: Ця страва вважається візитною карткою Західної України. За правилами бануш готується на овечих верш...

читати далі
Бефстроганов з свинини з вершками

Бефстроганов з свинини з вершками

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв. Ніжні шматочки свинячого м'яса гасяться в густих вершках, в результаті виходить знаменитий бефстроганов! Страву подають до столу разом з гарніром, як правило — картопляним пюре, гречкою або рисом. опис приготування: Приготуємо бефстроганов з свинини...

читати далі
Бефстроганов з вершками

Бефстроганов з вершками

Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 1 г. 10 хв. вельми просте, але при цьому дуже смачне і досить ситне блюдо — це бефстроганов з вершками. Класичне поєднання м'яса, грибів і вершків є чудовою ідеєю для обіду або вечері. опис приготування: Бефстроганов з вершками є універсальним блюдом, так ...

читати далі
Бейлвз домашній

Бейлвз домашній

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. смачний, ароматний домашній лікер з м'яким і ніжним кавово-молочним присмаком. Хочете навчитися робити такий без проблем самостійно? Тоді розповім вам, як приготувати Бейліз будинку. опис приготування: Можете купити напій в магазині, проте, запев...

читати далі
Бейліз кавовий

Бейліз кавовий

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 20 хв. Якщо вам подобається лікер "; Бейлиз ";, ви не зможете пройти повз цього рецепта. Звичайно ж, можна купити лікер в магазині, але чому б не спробувати приготувати його будинку? Спробуйте! опис приготування: Приготування лікеру "; Бейлиз в домашніх ум...

читати далі
Бейліз в домашніх умовах

Бейліз в домашніх умовах

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. Любіть лікер "; Бейлиз ";? Спробуйте приготувати його в домашніх умовах, це зовсім не складно. Лікер виходить дуже смачним і ароматним, хоч так пий, хоч додавай в морозиво або десерти. опис приготування: Приготуйте лікер "; Бейлиз" в домашніх умовах...

читати далі
Біла шоколадна глазур

Біла шоколадна глазур

Кількість порцій: 5 Час приготування: 17 хв. Сьогодні у нас рецепт, як приготувати білу шоколадну глазур. Зробіть таку для прикраси тортів, кексів, а також для заповнення коржів торта або пирога. всього 15 хвилин - і глазур вже готова. опис приготування: Глазур найчастіше готують з чорного шокол...

читати далі
Бісквітний рулет «мармуровий»

Бісквітний рулет «мармуровий»

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 30 хв. Бісквітне тісто саме по собі дуже ніжне і м'яке. Якщо з'єднати його з смачним кремом, виходить соковито і смачно! А щоб ще й красиво - ось рецепт, як приготувати бісквітний рулет "; Мармуровий ";! опис приготування: Бісквіт готуйте за рецептом,...

читати далі
Бісквітний торт з фруктами і збитими вершками

Бісквітний торт з фруктами і збитими вершками

Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв. Маленька випічка виглядає дуже крихке і вишукано, в той же час її так і хочеться скоріше з'їсти! Тому перед святом подивіться, як приготувати бісквітний торт з фруктами і збитими вершкам. опис приготування: Зверніть увагу на те, що продукти розрах...

читати далі
Бісквітний торт з фруктами

Бісквітний торт з фруктами

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв. З настанням літа, хочеться порадувати своїх домашніх смачною випічкою з фруктами. наприклад, подати на стіл красивий бісквітний торт, прикрашений фруктами. ділюся рецептом! опис приготування: ніжний, добре просочений, смачний домашній торт з улюб...

читати далі
Млинцевий торт з шоколадом

Млинцевий торт з шоколадом

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви знаєте, як приготувати млинцевий торт з шоколадом, то завжди зможете здивувати ваших гостей. За короткий час можна спорудити справжній кулінарний шедевр на десерт. опис приготування: Найголовніше в цьому рецепт - спекти шоколадні млинці....

читати далі
Млинці з вершками без дріжджів

Млинці з вершками без дріжджів

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. Цей рецепт приготування млинців з вершками без дріжджів я знала вже давно, але ось тільки пару днів тому дізналася, що називаються вони, виявляється, креп, а подають їх з кремом "; Креп Сюзетт ";! опис приготування: Хочу сказати, що рецепт приготува...

читати далі
Брюссельська капуста «грата»

Брюссельська капуста «грата»

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв. Поняття "; Гратен" — це не конкретне блюдо, а цілий ряд рецептів. Їх відмінна риса — апетитна скоринка після запікання. Та же запеканка, тільки більш вишукана. Давайте приготуємо її разом! опис приготування: Сьогодні я пропоную Вам дізнатися, як при...

читати далі
Брюссельська капуста у вершковому соусі

Брюссельська капуста у вершковому соусі

Кількість порцій: 3 Час приготування: 45 хв. Брюссельська капуста у вершковому соусі — відмінний ситний гарнір або смачне самостійне блюдо. Готується дуже швидко і просто, а запікається в духовці. опис приготування: Аналогічним чином можна запекти і будь-яку іншу капусту, відмінно підійде цвітна...

читати далі