Домашні кухарі Домашні рецепти

Тісто - рецети від домашніх кухарів

Вірменський матнакаш

Вірменський матнакаш

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 40 хв. Якщо ви хочете спробувати спекти власний хліб, то придивіться до рецептом вірменського матнакашу, який готується дуже просто, в результаті виходить смачно. Особливо хороша скоринка. опис приготування: Перед вами нескладний рецепт вірменського матна...

читати далі
Печиво `Кавові зерна`

Печиво `Кавові зерна`

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 5 хв. Незвичайне печиво з приголомшливим ароматом кави і формою схожою на кавові зерна. Печиво виходить м'яке, розсипчасте і дуже ніжне. Готується дуже просто і швидко! Дуже добре підходить до чашечки кави. опис приготування: Печиво дуже смачне! Розчи...

читати далі
Печиво з цукерками MM`s

Печиво з цукерками MM`s

Час приготування: 1 г. 0 хв. Нескладний рецепт з найпростіших інгредієнтів для приготування смачного печива зі знаменитими цукерками. кількість порцій: 3-4 Мука— 2 склянки Сода— 0,5 чайних ложки Вершкове масло— 170 грам коричневий цукор— 1 Склянка цукровий пісок— 0,5 склянки яйце— 2 штуки ванілі...

читати далі
Пиріг в духовці

Пиріг в духовці

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 20 хв. Якщо вам потрібні рецепти простий випічки, то цей буде доречним. дивіться, як приготувати пиріг в духовці з начинкою з персиків. Готувати будемо на покупному тесті, так що завдання спрощується в рази. опис приготування: Перед подачею такої пирі...

читати далі
Торт з чорносливом і волоським горіхом

Торт з чорносливом і волоським горіхом

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 4 г. 0 хв. З цього рецепта ви дізнаєтеся як приготувати торт з чорносливом і волоським горіхом. Це досить простий у приготуванні, але дейставітельно смачний тортик до вечірнього чаювання для всієї родини. опис приготування: Якщо ви хочете зробити начинку ...

читати далі
Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв. Цей яблучний пиріг з дріжджового тіста в домашніх умовах готується дуже просто. А як - я вам зараз розповім! Тісто беремо готове, а яблучка — послаще. Смачна і швидка випічка виходить! опис приготування: Такий пиріг дуже смачний і ніжний, він не затри...

читати далі
Абес для запікання

Абес для запікання

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 25 хв. дзвін (в перекладі з франц.) — пробка. Готується на основі житнього борошна, вершкового масла і води з сіллю. Використовується для запікання різних видів м'яса або піддонів тортів. Абес не вживають в їжу! опис приготування: Перед вами простий рецепт...

читати далі
Абрикосовий пиріг на дріжджах

Абрикосовий пиріг на дріжджах

Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв. Дуже легкий в приготуванні пиріг, який буде прикрасою святкового столу! опис приготування: Для приготування тіста необхідно просіяти борошно, висипати її гіркою і зробити в центрі поглиблення, додати туди дріжджі і 1 ложку фруктози. Потім акуратн...

читати далі
Абрикосовий пиріг на швидку руку

Абрикосовий пиріг на швидку руку

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв. Хочете спекти смачний пиріг, витративши на нього мінімум часу, не страждаючи від складності, і маючи всі необхідні компоненти? Тоді даний абрикосовий пиріг ваш. опис приготування: Інгредієнти для нього підібрати нескладно, приготувати просто, а смак...

читати далі
Абрикосовий пиріг з ваніллю

Абрикосовий пиріг з ваніллю

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв. Легкий чарівний аромат абрикосів і ванілі зробить незабутнє враження на Ваших гостей! Так що давайте я розповім, як зробити абрикосовий пиріг з ваніллю, а ви спробуєте його зробити! опис приготування: Такий рецепт приготування абрикосового пирога з ...

читати далі
Ачма абхазька

Ачма абхазька

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Цей рецепт приготування ачми абхазької я ще не зустрічала на сайті. Блюдо виходить смачне, ситне, і дуже соковите. Крім того, я використовую готове тісто, так що пиріг ще й швидкий виходить! опис приготування: Цей простий рецепт ачми абхазької в...

читати далі
Ачма справжня

Ачма справжня

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. Ачма справжня готується з листкового тіста і розсолу сиру. У наш час мало хто буде готувати листкове тісто самостійно, так що рекомендую купити гарне тісто в магазині. Ситно і смачно! опис приготування: Приготуємо ачму справжню в домашніх умовах. Лист...

читати далі
Аджарські хачапурі

Аджарські хачапурі

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Що таке аджарські хачапурі? Східне сирне блюдо з дріжджового тіста у вигляді пирога з запеченим яйцем. Аджарські хачапурі відрізняються від грузинських тим, що готуються завжди з дріжджового тіста. опис приготування: Дуже смачні хачапурі з сиром і...

читати далі
Афарар з м`ясом

Афарар з м`ясом

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Афарар - це національне Лезгинську блюдо з дуже тонкого тіста з начинкою. Я давно роблю це блюдо по простому рецептом, як приготувати афарар з м'ясом. дуже ситне, смачне і соковите! опис приготування: Фарш я використовую свинячо-яловичий, щоб на...

читати далі
Ажурні млинці на дріжджах

Ажурні млинці на дріжджах

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ажурні млинці отримали свою назву за зовнішній вигляд, вони схожі на мереживні серветки. Ви дізнаєтеся, як приготувати ажурні млинці на дріжджах, щоб вони були тонкими, красивими і дуже смачними. опис приготування: Найвдаліша начинка для млинців...

читати далі
Ажурні млинці з сиром

Ажурні млинці з сиром

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Все буде в ажурі. У тому числі млинці, так що ловіть рецепт приготування ажурних млинчиків з сиром. смачно, просто, швидко. Рідні та друзі будуть просити рецепт і облизувати пальчики! опис приготування: Щоб ажурні млинці з сиром в домашніх умовах це...

читати далі
Алю паратха

Алю паратха

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. Алю паратха - індійська тонка коржик. готується швидко, просто, та ще й дешево! Така коржик ідеально підійде до супу і бульйону, стане відмінним перекусом на прогулянці. обов'язково приготуйте! опис приготування: Алю паратха - це незвичайна картопля...

читати далі
Амарантово-вівсяний хліб

Амарантово-вівсяний хліб

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 5 г. 0 хв. Амарантового-вівсяний хліб — справжнє джерело корисних речовин! Такий хліб має апетитним горіховим запахом і незвичайним солодкуватим смаком. Приготуйте його на заквасці — вам точно сподобається! опис приготування: Існує величезна безліч рецепті...

читати далі
Амарантові булочки для бургерів

Амарантові булочки для бургерів

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 5 г. 0 хв. Для тих, хто ніколи не пробував спекти хліб, булочки чи пиріжки на амарантового борошні, розповім, як приготувати амарантові булочки для бургерів — відмінну корисну основу для ситного перекусу. опис приготування: Вам більше не потрібно купувати ...

читати далі
Амарантові хлібці

Амарантові хлібці

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 35 хв. Спробуйте приготувати відмінні закусочні хлібці для будь-якої начинки або страви. Дивіться рецепт приготування амарантових хлібців і записуйте: дуже просте, але ситне і дієтичне блюдо! опис приготування: Амарантові хлібці можна часто зустріти на пол...

читати далі