Домашні кухарі Домашні рецепти

Свинина - рецети від домашніх кухарів

Чанахи зі свининою

Чанахи зі свининою

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Чанахи зі свининою в домашніх умовах готуються дуже просто, але завжди виходять незмінно смачними і ситними. Блюдо чимось нагадує наваристий суп суп, але тільки гущі і більш насиченою за смаком. опис приготування: Мій рецепт приготування чанахи ...

читати далі
Картопля зі свининою в пакеті для запікання

Картопля зі свининою в пакеті для запікання

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви поспішаєте, а вам належить готувати ситне блюдо, то придивіться до рецептом картоплі зі свининою в пакеті для запікання, який вимагає мінімум продуктів і часу, а результат завжди відмінний. опис приготування: Перед вами простий і надійни...

читати далі
Котлети відбивні зі свинини

Котлети відбивні зі свинини

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Рецепт приготування відбивних котлет з свинини. опис приготування: До свинячим котлет добре подавати гарнір з смаженої картоплі, картопляного пюре або смажених овочів (морква, кукурудзи, цвітної капусти, зеленого горошку та ін.). приготування: Промити...

читати далі
М`ясна піджарка

М`ясна піджарка

Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ділюся простим рецептом м'ясної піджарки. Ця страва здатне доповнити і прикрасити будь-який гарнір, аж надто смачне, соковите м'ясо виходить з ароматною скоринкою і ніжним смаком. м'ясоїдам присвячується! опис приготування: Хочу розповісти, як п...

читати далі
Сендвічі з глазурованою свининою

Сендвічі з глазурованою свининою

Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв. Сендвіч з глазурування свининою — це шикарний варіант ситного і смачного перекусу, або обідньої прийому їжі. Сендвіч виходить настільки смачним, що вам точно захочеться повторну порцію. опис приготування: Сендвіч з глазурованої свининою можна подати д...

читати далі
Адоб

Адоб

Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв. Адоб - блюдо з філіппінської кухні, яке обов'язково сподобається чоловікам. На перший погляд - ніби звичайне печеня, але з цікавою технологією приготування. Подають зазвичай з рисом і до келиха пива. опис приготування: Поділюся з вами рецептом, як при...

читати далі
Афарар з м`ясом

Афарар з м`ясом

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Афарар - це національне Лезгинську блюдо з дуже тонкого тіста з начинкою. Я давно роблю це блюдо по простому рецептом, як приготувати афарар з м'ясом. дуже ситне, смачне і соковите! опис приготування: Фарш я використовую свинячо-яловичий, щоб на...

читати далі
Ананаси зі свининою

Ананаси зі свининою

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви любите цікаві поєднання, то рецепт, як приготувати ананаси зі свининою, просто створений для вас. Здавалося б, як м'ясо можна подавати з солодкими фруктами? А виходить смачно і цікаво. опис приготування: Зі свинини ми звикли робити шашли...

читати далі
Антрекот зі свинини в духовці

Антрекот зі свинини в духовці

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. Вам знадобиться хороший шматочок свинячого м'яса на кісточці і ваша духовка. Запікається все досить просто і швидко. Антрекот часто подають на святковий стіл, в якості другої страви. гарнір — будь-який. опис приготування: Приготуємо антрекот зі свинин...

читати далі
Антрекот зі свинини

Антрекот зі свинини

Час приготування: 40 хв. Класичні антрекоти готують зі свинини і яловичини, але зі свинини вони виходять м'якше і соковитіше, а готуються вони швидше. Як приготувати антрекот зі свинини читайте в моєму рецепті. кількість порцій: 5 Свинина (вирізка)  — 1 кілограм яйця— 2 штуки борошно— 6 Ст. ложо...

читати далі
Вірменська хашлама

Вірменська хашлама

Кількість порцій: 10 Час приготування: 3 г. 20 хв. Практично всі східні країни сперечаються про те, хто першим придумав такий рецепт приготування. Я пробував різні варіанти, але більше мені сподобався один з них - як приготувати вірменську хашламу. опис приготування: Хашлама - це ситне і поживне...

читати далі
Азіатська локшина зі свининою

Азіатська локшина зі свининою

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Рецепт приготування локшини по-азійському зі свининою, апельсиновим соком, брокколі і квасолею. опис приготування: У невеликій мисці змішати разом апельсиновий сік, соус, оцет, кетчуп і 3/4 чайної ложки солі. Тонко нарізати стебла брокколі скибочками ...

читати далі
Азіатський салат зі свининою та грибами

Азіатський салат зі свининою та грибами

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Рецепт приготування азіатського салату на салатних листках з свининою вирізки, часнику, імбиру, грибів шиітаке і зеленої цибулі. опис приготування: Пікантний азіатський салат зі свинини урізноманітнює ваше меню. соусу хоісін— 3 чайних ложки рисового...

читати далі
Азу з свинини з підливою

Азу з свинини з підливою

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Традиційне татарське азу готують з баранини, яловичини або конини. У представленому мною варіанті азу готується зі свинини, а як доповнення -ароматная підлива з овочами. Спробуйте! опис приготування: Один досвідчений кухар розповів мені, як пригот...

читати далі
Азу з свинини в мультиварці

Азу з свинини в мультиварці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 30 хв. Пропоную вам спробувати класичний рецепт азу зі свинини в мультиварці, — дуже ситне, оригінальне блюдо, як на святковий стіл, так і на простий ситний сімейний обід. Вам сподобається! опис приготування: Цей рецепт приготування азу зі свинини в м...

читати далі
Азу з картоплею

Азу з картоплею

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Експериментуючи з традиційним татарським стравою, можна приготувати на власній кухні азу з картоплею. Це ситне і смачне блюдо, яке може стати повноцінним обідом або вечерею. опис приготування: Якщо до традиційного азу найчастіше необхідний гарні...

читати далі
Бабка в мультиварці

Бабка в мультиварці

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 50 хв. Картопляна бабка з шматочками м'яса стане улюбленим ласощами для всієї вашої сім'ї, якщо ви приготуєте її на нашу рецептом. Вона відмінно підійде і до повсякденного, і до святкового столу. опис приготування: Приготована в мультиварці картопляна бабк...

читати далі
Баклажани, смажені зі свининою

Баклажани, смажені зі свининою

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Готуються синенькі з м'ясом за цим рецептом досить швидко, і блюдо виходить оригінальним і смачним. Переконайтеся в цьому особисто, звернувшись до мого рецепту баклажанів, смажених зі свининою. опис приготування: Смачне і ситне блюдо з баклажані...

читати далі
Банькуон

Банькуон

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 15 хв. Ця страва в'єтнамської кухні можна покуштувати навіть на вулиці, адже такі млинці - в'єтнамський фаст фуд. Начинка для млинців може бути різною, в цьому рецепті покажу, як приготувати банькуон з м'ясом. опис приготування: Якщо ви бували у В'єтн...

читати далі
Бастурма зі свинини в домашніх умовах

Бастурма зі свинини в домашніх умовах

Кількість порцій: 16-18 Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв. Не всім по кишені купити подібний делікатес, тому пропоную рецепт, як приготувати бастурму зі свинини в домашніх умовах. Виходить не гірше магазинної, і можна бути впевненим в якості. опис приготування: Набагато простіше піти і купити г...

читати далі