Домашні кухарі Домашні рецепти

Субпродукти - рецети від домашніх кухарів

Борщ з тушонкою і помідорами

Борщ з тушонкою і помідорами

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 0 хв. Поділюся з вами чудовим рецептом приготування борщу з тушонкою і помідорами. Виходить смачне і ситне перша страва — якщо готувати треба терміново. а м'ясо ще не розморозити, приготуйте так! опис приготування: розповім, як приготувати борщ з тушо...

читати далі
Рагу м`ясне з рисом і овочами

Рагу м`ясне з рисом і овочами

Час приготування: 40 хв. Ситне рагу порадує всіх членів сім'ї. поєднання печінки, фаршу, Малу і овочів надає рагу неповторний смак. кількість порцій: 6 печінка куряча— 200 грам фарш свинячо-яловичий— 200 грам Мал— 120 грам(пропарений довгозерний) перець болгарський— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 шт...

читати далі
Antipasto

Antipasto

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Антипасти в перекладі з італійської означає "; перед їжею ";. Ця страва може послужити як закускою, так і салатом. Готується з копченою ковбасою та іншими улюбленими італійцями інгредієнтами. опис приготування: Antipasto — традиційне італійське блюд...

читати далі
Армійська каша

Армійська каша

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Армійська каша відома багатьом ще з часів походів і приготування їжі на вогнищі. В армії і на війні в усі часи готували таку кашу з тушонкою, оскільки вона поживна і смачна. опис приготування: Армійська каша — це блюдо з тушонкою, яке можна готу...

читати далі
Багет з начинкою

Багет з начинкою

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 20 хв. Я думаю, що дізнатися, як приготувати багет з начинкою, вам труднощів не складе, а вже приготувати — тим більше, настільки це просто і легко робиться! А вже як смачно! Інгредієнти доступні і недорогі! опис приготування: Такий багет з начинкою в дома...

читати далі
Багет з шинкою і сиром

Багет з шинкою і сиром

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 10 хв. Хрусткий свіжий багет можна з'їсти цілком по дорозі додому з магазину. Але якщо ви все-таки принесли свіжий багет додому, приготуйте багет з шинкою і сиром. Дуже смачно! опис приготування: Багет з шинкою і сиром можна швиденько зробити перед роботою...

читати далі
Баклажани на мангалі

Баклажани на мангалі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. На природі на додачу до шашликів хочеться і чогось овочевого. Я розповім, як приготувати баклажани на грилі, які прекрасно доповнять ваш пікнік. Доповнимо баклажан шматочками сала, буде смачно! опис приготування: Попередньо перед приготуванням баклажа...

читати далі
Баранячі нирки по-уйгурски

Баранячі нирки по-уйгурски

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Готувати субпродукти потрібно навчитися. хоча, коли ви пару раз спробуєте їх зробити, то техніка буде зрозуміла і для вас не складе труднощів в наступний раз зробити все швидко. опис приготування: Сьогодні з найпростіших інгредієнтів і субпродукти ви ...

читати далі
Баранячі нирки

Баранячі нирки

Кількість порцій: 2 Час приготування: 45 хв. Багато господинь бояться стикатися з нирками, побоюючись їх неприємного запаху. Але це не стосується нирок молодого баранчика: вони дуже ніжні, м'які, абсолютно не мають запаху і дуже смачні. опис приготування: Коли з'являється настрій приготувати що-...

читати далі
Баранячі реберця з рисом

Баранячі реберця з рисом

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування баранячих реберець з рисом. Рецепт не складний, поєднання баранини і рису дуже гарне. опис приготування: З рисом баранина поєднується дуже добре. Напевно, звичайно, це все давно знають. Цей рецепт - хороший привід нагадати відм...

читати далі
Баварський суп з ковбасками

Баварський суп з ковбасками

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв. Баварський суп з ковбасками — Нині зимова страва. суп густий, зігріваючий, ситний і смачний. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Баварський суп з ковбасками готується дуже просто і відносно швидко. Ковбаски беріть на свій смак. Сочевиця мож...

читати далі
Бефстроганов з серця

Бефстроганов з серця

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Вельми пікантне блюдо — бефстроганов з серця в домашніх умовах. Я готувала його в якості альтернативи гуляшу. Для любителів субпродуктів це ідеальне блюдо! опис приготування: Часу на приготування бефстроганов з серця в домашніх умовах йде близько ...

читати далі
Бекон на грилі

Бекон на грилі

Кількість порцій: 10 Час приготування: 10 хв. Якщо ви відправляєтеся на пікнік і хочете приготувати ситну, смачну і швидку закуску, зробіть бекон на грилі. Дуже класний варіант і мінімум клопоту. Всім рекомендую для різноманітності! опис приготування: Бекон смажиться швидко і дуже просто. При ба...

читати далі
Бекон з сиром

Бекон з сиром

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 15 хв. Для любителів м'ясних делікатесів бекон з сиром в домашніх умовах стане справжнім подивом і святом. Ця страва вражає своєю простотою і оригінальністю смаку. опис приготування: Рецепт приготування бекону з сиром ідеально підійде для ситного недільног...

читати далі
Бекон в духовці

Бекон в духовці

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 19 г. 0 хв. Як би я не намагалася прищепити моїй родині звичку їсти тільки здорову їжу, але нажаль. чоловік каже, що ніколи не зможе повністю перейти на таке харчування, і замовляє калорійні страви на вечерю. опис приготування: Цього разу я поділюся з вами...

читати далі
Бельгійська вафля

Бельгійська вафля

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Нещодавно я дізналася, як приготувати бельгійські вафлі з беконом. Тепер частенько роблю їх на сніданок для сім'ї. Випікаю я їх в електровафельніцу, а тісто готую на основі дріжджів. опис приготування: На цей раз я додала сюди подрібнений бекон. Також...

читати далі
Берлінський салат з шинкою

Берлінський салат з шинкою

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. Пропоную вам рецепт приготування берлінського салату з шинкою — швидкого в приготуванні, ситного і залишає приємний післясмак. опис приготування: Як приготувати "; Берлінський салат ";? 1. Насамперед треба відварити яйця круто, потім остудити, почис...

читати далі
Бігус армійський

Бігус армійський

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 35 хв. Ця страва отримало таку назву не тільки тому, що його можна часто зустріти в раціоні солдата, але також через те, що готується такий бігус з дуже простих і економічних продуктів. опис приготування: звичайно, коли дозволяють можливості, бігус краще г...

читати далі
Бігус класичний рецепт

Бігус класичний рецепт

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Бігус — страва традиційної польської кухні. Блюдо готується з декількох видів м'яса або ковбаси, а також овочевого набору. Гаряче виходить дуже ситним і апетитним. Ідеальний обід або вечерю! опис приготування: Приготуємо в домашніх умовах бігус, к...

читати далі
Бігус класичний

Бігус класичний

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 30 хв. Якщо вас бентежить незвичайну назву, то поспішу вас заспокоїти. Бігус - це тушкована капуста з м'ясом, і не більше того. Розповідаю про смачне і простому варіанті, як приготувати бігус класичний. опис приготування: Бігус або бігос готують зі свіж...

читати далі