Домашні кухарі Домашні рецепти

Спеції - рецети від домашніх кухарів

Австрійський глінтвейн

Австрійський глінтвейн

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 25 хв. Для мене цей напій ніколи не втрачає своєї актуальності. Прийнято готувати його взимку, але роблю його аж до літа, іноді і влітку, тільки охолоджую. розповім, як приготувати австрійський глінтвейн. опис приготування: Напій з вина з ароматними спеція...

читати далі
Баранина з тархуном

Баранина з тархуном

Кількість порцій: 5 Час приготування: 4 г. 0 хв. Баранину з тархуном готують в Грузії, і там це блюдо називається чакапулі. В ідеалі, його готують під відкритим небом в саду або на дачі. Але і на кухні чакапулі виходить просто чудовим. опис приготування: Для приготування баранини з тархуном нарі...

читати далі
Білий глінтвейн

Білий глінтвейн

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 30 хв. У холодну пору року так і хочеться насиченого, зігріваючого напою, згодні? Я хочу запропонувати вам дуже класний, нескладний і неймовірно смачний варіант, як приготувати білий глінтвейн. опис приготування: Всі звикли до того, що глінтвейн роблять ...

читати далі
Бланманже кавове

Бланманже кавове

Кількість порцій: 5 Час приготування: 3 г. 0 хв. Ви любите каву з вершками? Пригощайтеся в жарку погоду кавовим желе. Цей прохолодний десерт для вас! Бланманже буде танути у вас на мові і приносити смак фраппе - кава з льодом. приємного! опис приготування: Бланманже - білий десерт з французької ...

читати далі
Булочки з корицею з дріжджового тіста

Булочки з корицею з дріжджового тіста

Кількість порцій: 20 Час приготування: 4 г. 0 хв. Дуже люблять всі булочки. У багатьох не проходить і дня без них. У деяких країнах булочка або круасан є повсякденним блюдом для сніданку. І, звичайно ж, дуже люблять такі булочки діти! опис приготування: Булочки з дріжджового тіста з корицею мают...

читати далі
Чай латте з kurkumoy

Чай латте з kurkumoy

Кількість порцій: 8 Час приготування: 15 хв. Латте - це гарячий напій з великою кількістю молока. За смаком в нього додають спеції, збиті вершки і сироп. Рецепт став класикою. А що, якщо щось в ньому переробити? вийшло цікаво. опис приготування: Дану варіацію вже не можна назвати італійської. За...

читати далі
Чай з kardamonom

Чай з kardamonom

Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв. Ділюся рецептом чаю з кардамоном за мотивами індійської кухні. На Сході кардамон популярна добавка до чаю і кави, і не просто так. Спеція надає сприятливу дію на травлення і імунітет. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати чай ...

читати далі
Чай з kurkumoy

Чай з kurkumoy

Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв. Сьогодні будемо готувати не тільки смачний, але і дуже корисний напій. Куркума здавна славиться своїми лікувальними властивостями, а особливо добре вона зміцнює імунну систему. опис приготування: Докладніше, як приготувати чай з куркумою, я розповім н...

читати далі
Чатні з інжиром і чорним перцем

Чатні з інжиром і чорним перцем

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 10 хв. Рецепт приготування чатні з червоного вина, inzhira, чорного перцю, лука і чебрецю. опис приготування: Помістити перець на обробній дошці. Використовуючи нижню частину маленької каструлі, злегка розім'яти горошини. Перев'язати чебрець кухонним шп...

читати далі
Глінтвейн з білого вина

Глінтвейн з білого вина

Кількість порцій: 3 Час приготування: 15 хв. Існує глінтвейн не тільки з червоного, але і з білого вина. Цей напій міцніший. Мій варіант глінтвейну ще й з ромом, що збільшує градус напою і покращує смак. опис приготування: У сотейнику нагрійте вино зі спеціями, потім додайте цитрусові. Доведіть ...

читати далі
Глінтвейн з червоного вина

Глінтвейн з червоного вина

Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв. Глінтвейн традиційно асоціюється з довгими зимовими вечорами або з зимовими святами, коли хочеться чогось зігріваючого і ароматного. зробив, як приготувати глінтвейн з червоного вина? опис приготування: Для приготування напою використовують як червоне...

читати далі
Глінтвейн з фруктами

Глінтвейн з фруктами

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. Якщо ви затіяли вечірку у дворі будинку, коли на вулиці вже прохолодно і свіжо, то я настійно рекомендую приготувати в якості зігріваючого напою — глінтвейн з фруктами! опис приготування: Якщо вдома не знайшлося меду, то цілком можете замінити його ...

читати далі
Glintveyn

Glintveyn

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 15 хв. Кращий алкогольний зігріваючий напій для зимових вечорів і свят - це глінтвейн. Його подають гарячим, з фруктами і спеціями. А ви знаєте, як приготувати глінтвейн? Підкажу відмінний рецепт. опис приготування: Глінтвейн роблять з червоного або б...

читати далі
Імбирний чай з корицею

Імбирний чай з корицею

Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв. Барвистий чай необов'язково готувати з придбаної в магазині чайної заварки, якщо у вас в наявності є свіжий імбир і кориця. опис приготування: Крім яскравого аромату і смаку, напій вийде дуже корисним, його рекомендують готувати в сезон застуд і захво...

читати далі
Індійський соус-діп з кетчупу

Індійський соус-діп з кетчупу

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 10 хв. Традиційно його подають з індійськими закусками, але мені подобається використовувати такий соус для бутербродів. Особливо він повинен припасти до смаку всім охочим яскравих спецій. опис приготування: Петрушку ви можете замінити на свіжу кінзу, так ...

читати далі
Калуське тісто

Калуське тісто

Кількість порцій: 8 Час приготування: 8 г. 20 хв. У вас є житній, черствий хліб і ви не знаєте куди його пристосувати, а чай попити ні з чим? Тоді приготуйте ароматний десерт під назвою "; Калуське тісто ";. опис приготування: Калуське тісто - це не тісто в звичайному нашому розумінні. це десерт...

читати далі
Капуста, маринована з перцем і куркумою

Капуста, маринована з перцем і куркумою

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 19 г. 0 хв. Така овочева закуска не залишить байдужим нікого за столом. Особливо добре це блюдо розійдеться взимку. Тому ділюся рецептом, як приготувати капусту, мариновану з перцем і куркумою. опис приготування: Капуста за цим рецептом виходить соковита, ...

читати далі
Капуста маринована з шафраном

Капуста маринована з шафраном

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв. Смачна і хрустка закуска, яку сміливо можна подавати до столу. Рецепт її приготування дуже простий, а продукти доступні. Дізнайтеся і ви, як приготувати капусту мариновану з шафраном. опис приготування: Мариновану капусту за таким рецептом...

читати далі
Конфітюр з яблук

Конфітюр з яблук

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Пропоную вам рецепт яблучного конфітюру з гвоздикою. джем, як різновид джему має дуже приємний аромат і солодкий желейний смак. пробуйте! опис приготування: джем — це желейне варення, яке не обов'язково має бути солодким-солодким. І якщо ви не любите ...

читати далі
Фарбовані яйця куркумою (жовті)

Фарбовані яйця куркумою (жовті)

Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв. Дізнайтеся, як фарбувати яйця куркумою, і про великодніх яйцях жовтого кольору вам турбуватися вже не доведеться. Навіщо використовувати синтетичні фарби, якщо можна пофарбувати яйця натуральним способом? опис приготування: Жовті крашанки я роблю нат...

читати далі