Домашні кухарі Домашні рецепти

Паприка - рецети від домашніх кухарів

Кухня моя улюблена

Кухня моя улюблена

Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хв. кухня моя улюблена — бразильський рибний суп. Основні інгредієнти супу Мокека — гарячкові файл, овочі (помідор, перець, цибуля) і… кокосове молоко. екзотика, в загальному Обіцяю, буде не тільки смачно, але і весело! опис приготування: Бразильський риб...

читати далі
Папрікаш з яловичини

Папрікаш з яловичини

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 40 хв. Пропоную вашій увазі всесвітньо відоме блюдо угорської кухні. Готують його буквально з усіх видів м'яса і навіть риби. Однак даний варіант — це досить традиційний папрікаш з яловичини. опис приготування: Пропоную досить простий рецепт папрікаш ...

читати далі
Папрікаш з курки

Папрікаш з курки

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 20 хв. тушковане м'ясо, напевно, — це одне з найвідоміших страв угорської кухні. Варіантів його приготування існує маса, один з яких, папрікаш з курки, пропоную спробувати вам. опис приготування: Рецепт приготування папрікаш з курки досить простий, а ...

читати далі
Папрікаш зі свинини

Папрікаш зі свинини

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 40 хв. Угорська кухня знайома багатьом саме завдяки цій страві. Його готують по-різному, проте завжди залишається незмінним — мелена паприка і сметана. Сьогодні пропоную приготувати папрікаш з свинини. опис приготування: Збираючись готувати папрікаш з с...

читати далі
Гасити після угорськи

Гасити після угорськи

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 40 хв. Пропоную вам спробувати ароматний і смачний паприкаш по-угорськи. Його сміливо можна назвати візитною карткою національної кухні. Це ніжне м'ясо з соусом, просоченим меленою паприкою. опис приготування: Гасити після угорськи — це традиційне блю...

читати далі
Shpik більш угорськи

Shpik більш угорськи

Кількість порцій: 20 Час приготування: 4 дн. 4 г. 0 хв. Це особливий спосіб соління сала з перцем. Це дуже смачно і навіть корисно! Рецепт шпику по-угорськи я дізналася від одного знайомого, у якого родичі в Угорщині. класний рецепт. опис приготування: Шпик по-угорськи дійсно смачний. Купити йог...

читати далі
Соус з паприки негострий

Соус з паприки негострий

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 5 хв. Цей соус можна подати як до м'ясних страв, так і овочевих. Готується в лічені хвилини, має приємний смак і колір. опис приготування: Приготуйте соус з паприки негострий. Для цього в мисочці змішайте сметану або натуральний йогурт, паприка, сіль, пере...

читати далі
Соус з паприки гострий

Соус з паприки гострий

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 5 хв. Неймовірно смачний соус. гострий, пікантний і універсальний. опис приготування: Гострий соус з паприки готується швидко, не вимагає дорогих продуктів або зусиль. Подайте такий соус до картоплі або смаженого шматка м'яса. паприка— 1 Чайна ложка часн...

читати далі
Суп з паприкою

Суп з паприкою

Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв. Під паприкою тут слід розуміти не тільки болгарський перець, але і мелену паприку у вигляді спеції. опис приготування: Іноді хочеться чогось такого простого, але ароматного. Я люблю бульйони або ось такі легкі супи. Цей цілком відповідає і смаку, і б...

читати далі
Тушкована яловичина з пивом і паприкою

Тушкована яловичина з пивом і паприкою

Час приготування: 3 г. 0 хв. Рецепт приготування тушкованою яловичини з пивом і паприкою. легко готувати, займає досить довгий час, але це блюдо варто вашої уваги і витраченого часу. кількість порцій: 6 Оливкова олія— 3 Ст. ложки Олія— 1 Ст. ложка Тушкована яловичина— 900 грам Середня цибулина— ...

читати далі