Домашні кухарі Домашні рецепти

Морква - рецети від домашніх кухарів

Червона квасоля в томатному соусі

Червона квасоля в томатному соусі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 г. 0 хв. Багато з нас перепробували багато рецептів приготування квасолі, але цей може виявитися справжнім шедевром. Задумалися над тим, як приготувати червону квасолю в томатному соусі? записуйте рецепт. опис приготування: Найпростіший рецепт приготуванн...

читати далі
Курячий тайський салат ПП

Курячий тайський салат ПП

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. Смачний ароматний салат для любителів корисного і смачного харчування. Курячий тайський салат сповнений освіжаючих ароматів, які обов'язково припадуть вам до смаку. А готувати такий салат дуже просто. опис приготування: Дієтичне куряче м'ясо ідеальн...

читати далі
Салат «світлофор» з корейською морквою

Салат «світлофор» з корейською морквою

Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв. Салат "; Світлофор" з корейською морквою готується з простих продуктів, але його "; родзинка" в зовнішньому вигляді. Особливо ефектно він буде виглядати, якщо це індивідуальна подача салату. опис приготування: Смак салату залежить від приготування...

читати далі
Аджика з кабачків з яблуками

Аджика з кабачків з яблуками

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Існує безліч різних поєднань овочів і фруктів, які використовують для приготування аджики. Мені дуже подобається аджика з кабачків, томатів, перцю, моркви і яблук. чудова закуска! опис приготування: Один із сотні простих рецептів приготування ад...

читати далі
Аджика з помідорів і цибулі на зиму

Аджика з помідорів і цибулі на зиму

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 5 г. 0 хв. Найсмачніша заготовка на зимовий період - це, звичайно ж, ароматна і пікантна аджика. Достаток соковитих овочевих інгредієнтів і яскравий смак - ось основні складові популярності цієї страви! опис приготування: Перед вами - простий рецепт, який ...

читати далі
Аджика з морквою і перцем

Аджика з морквою і перцем

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Аджика з морквою і перцем — це не зовсім традиційний варіант приготування однойменного страви, проте виходить дуже здорово! У рецепті присутні яблука, що надає закусці особливий смак! опис приготування: Із зазначеного в рецепті кількості інгредієн...

читати далі
Аджика з морквою на зиму

Аджика з морквою на зиму

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 40 хв. Дуже смачна і дуже корисна, думаю, вам варто приготувати таку аджику з морквою на зиму в домашніх умовах! Робиться це дуже просто, більше години у вас не відніме. А ось взимку дуже порадує! опис приготування: Такий рецепт приготування аджики з моркв...

читати далі
Аджика яблучна

Аджика яблучна

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Цей рецепт належить до молдавській кухні, там аджику роблять без томатів, але з яблуками. розповім докладніше, як приготувати аджику яблучну. Таку можна варити або їсти в сирому вигляді. опис приготування: Сонячна і солодкувата аджика прекрасно ...

читати далі
Ак-суп

Ак-суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорій...

читати далі
Англійський пастуший пиріг

Англійський пастуший пиріг

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. У кожної країни є своя страва - візитна картка. Англійська пастуший пиріг яскравий представник британської кухні. Смачна соковита випічка, готується без тесту, але тим не менше вважається пирогом. опис приготування: Англійська пастуший пиріг - с...

читати далі
Азу

Азу

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Азу - самобутнє, дуже смачне і просте блюдо татарської кухні. Приготувати його можна легко, досить знати деякі нехитрі правила. сьогодні розповім, як приготувати азу з курки з родзинками. опис приготування: Як можна описати азу? Це тушковане м'я...

читати далі
Баклажани по-корейськи з морквою

Баклажани по-корейськи з морквою

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Соковите блюдо з пікантним смаком — баклажани по-корейськи, ви можете подати до столу не тільки в будні, але і на свято. головне — дати йому настоятися і просочитися часниковим ароматом в холодильнику. опис приготування: Для приготування страви ...

читати далі
Баклажани з морквою по-корейськи

Баклажани з морквою по-корейськи

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. З цим рецептом приготування баклажанів з морквою по-корейськи я в черговий раз переконалася, що все геніальне — просто! Відмінний варіант вишуканого вечері: красиво, ситно, смачно, і не видужаєте! опис приготування: Ця страва до нас завітало з Тайва...

читати далі
Баклажани солоні з морквою

Баклажани солоні з морквою

Кількість порцій: 6 Час приготування: 19 г. 0 хв. смачні, насичені і ситні — баклажани солоні з морквою в домашніх умовах треба приготувати хоча б раз! Це не складно, а страва виходить дуже цікаве, вам обов'язково сподобається! опис приготування: Цей простий рецепт баклажанів солоних з морквою —...

читати далі
Білокачанна капуста квашена

Білокачанна капуста квашена

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв. Улюблена закуска багатьох, традиційна для російської кухні, яку досить просто зробити в домашніх умовах. Перед вами легкий спосіб, як приготувати білокачанну капусту квашену. Смачно і просто. опис приготування: Це класичний варіант капусти...

читати далі
«Bibimbap» з яловичиною

«Bibimbap» з яловичиною

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. & Quot; пібімпаб" - класичне блюдо корейської кухні, смачне і корисне! Якщо перевести то "; Бібімбап" означає суміш з рису та інших продуктів, так і є рис, м'ясо та овочі - і все на одній тарілці. опис приготування: & Quot; пібімпаб" з яловичиною - це...

читати далі
Болгарський перець з морквою

Болгарський перець з морквою

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Простий рецепт болгарського перцю з морквою стане має безліч переваг: це блюдо можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, в якості закуски і гарнір до м'яса. А на смак — казка!.. опис приготування: Для вегетаріанців це блюдо — прос...

читати далі
Бомбове капустка

Бомбове капустка

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв. Якщо не знаєте, як готується бомбове капустка, я вам розповім. За цим рецептом капусту можна приготувати за кілька днів, а яка родзинка цього рецепту, розповім далі. опис приготування: У кожної господині є свої рецепти приготування квашеної...

читати далі
Борщ класичний з буряком

Борщ класичний з буряком

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ класичний з буряком. Результат приємно здивує не тільки вас, але і ваших домочадців. Буде ситно і дуже ароматно. приступимо! опис приготування: Перед подачею рекомендується прикрасити...

читати далі
Борщ з квасолею і м'ясом

Борщ з квасолею і м'ясом

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 20 хв. Які інгредієнти входять в класичний борщ? Майже всі знають, що це м'ясо, капуста, буряк, картопля і деякі інші овочі. Але що, якщо я вам запропоную альтернативний варіант? Дивіться самі! опис приготування: Пропоную вам рецепт, в якому описано, як...

читати далі