Домашні кухарі Домашні рецепти

Мал - рецети від домашніх кухарів

Англійський пудинг

Англійський пудинг

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв. Приготувати англійський пудинг в домашніх умовах можна сотнею різних способів. Хочу поділитися з вами одним з них, який вартий меню навіть королеви Єлизавети. Zaintrigovanи? тоді готуємо! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт англ...

читати далі
Апетитна дорада

Апетитна дорада

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв. З недавніх пір мій чоловік перестав їсти м'ясо, тому цей рецепт був для мея просто знахідкою, адже звичайна смажена риба і рибні котлети вже приїлися. Пропоную спробувати фаршировану дорадо! опис приготування: Дорадо - смачна рибка! І кісток в ній...

читати далі
Arancini

Arancini

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Arancini — дуже незвичайні пиріжки, в яких тісто робиться з рису. Начинка для моїх аранчіні буде з яловичого фаршу. пробуйте. опис приготування: Аранчіні в перекладі з італійської означає — невеликий апельсин. дійсно, коли рисові кульки обсмажує...

читати далі
Вірменський плов

Вірменський плов

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Спробуйте приготувати оригінальний плов по класичному вірменському рецептом з сухофруктами і мигдалем. просте, але шалено смачне і вишукане блюдо прикрасить будь-який святковий стіл! дивіться рецепт! опис приготування: Вірменський плов готується...

читати далі
Рисова закуска

Рисова закуска

Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування рисової закуски. Індійська кухня. кількість порцій: 3-4 цибулина— 1 штука(невелика) зелений перець— 2 штуки підтвердження— 1/2 чайних ложки імбир— 1 Чайна ложка розлючений— 1-2 Ст. ложок(використовувати в міру необхідності) рисове борошно— 1-2 Ст....

читати далі
Азербайджанска довга

Азербайджанска довга

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. Азербайджанская довга — це легкий холодний суп на кефірі з рисом. Добре подавати його після ситного застілля або в жаркий день. У літню пору це просто незамінний блюдо, повірте і перевірте! опис приготування: рецепт, як приготувати азербайджанська д...

читати далі
Азербайджанський плов з бараниною

Азербайджанський плов з бараниною

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв. Найсмачніший і ароматний плов - це азербайджанський, якщо приготувати його правильно, він виходить настільки приголомшливий, що всі інші варіанти плову просто меркнуть на його тлі, повірте мені. опис приготування: Багато з нас думають, що сучасн...

читати далі
Азу з рисом

Азу з рисом

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 15 хв. Любіть експериментувати з традиційними стравами? Тоді вашій увазі пропонується варіація татарського азу з рисом. Це страви прекрасно підійде як для вечері, так і для обіду. опис приготування: 1. Рецепт приготування азу з рисом дуже схожий на тр...

читати далі
Баранячі реберця з рисом

Баранячі реберця з рисом

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування баранячих реберець з рисом. Рецепт не складний, поєднання баранини і рису дуже гарне. опис приготування: З рисом баранина поєднується дуже добре. Напевно, звичайно, це все давно знають. Цей рецепт - хороший привід нагадати відм...

читати далі
Базиліковий різотто

Базиліковий різотто

Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв. ніжне, апетитне і ароматне блюдо хочу запропонувати вашій увазі. Якщо ви любите рис, обов'язково варто спробувати повторити цей варіант, як приготувати базиліковим різотто. нереально смачно! опис приготування: Різотто - це не просто рис, це справжнє г...

читати далі
«Bibimbap» з яловичиною

«Bibimbap» з яловичиною

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. & Quot; пібімпаб" - класичне блюдо корейської кухні, смачне і корисне! Якщо перевести то "; Бібімбап" означає суміш з рису та інших продуктів, так і є рис, м'ясо та овочі - і все на одній тарілці. опис приготування: & Quot; пібімпаб" з яловичиною - це...

читати далі
Біріані з овочами

Біріані з овочами

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв. Біріані з овочами — національне індійське блюдо. Втім, в багатьох інших східних країнах воно теж популярно. Готується з рисом, сумішшю спецій Гараму Масала і різноманітними овочами. опис приготування: Біріані з овочами я спробувала в індійському рес...

читати далі
Бір'яні з куркою

Бір'яні з куркою

Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв. Приготування бір'яні з куркою — трудомісткий процес, але, спробувавши один раз це чудове блюдо з курки, спецій і рису, ви зрозумієте, що витрачені сили стоять того! опис приготування: Бір'яні - класичне блюдо індійської кухні, яке зазвичай подається н...

читати далі
Биточки з рису

Биточки з рису

Кількість порцій: 8 Час приготування: 20 хв. Прості в приготуванні, оригінальні і дуже смачні рисові биточки. Вони стануть прекрасною альтернативою звичному і приївся гарніру з каші. розповідаю, як приготувати биточки з рису. опис приготування: Готуються биточки на основі густої каші з рису. Якщ...

читати далі
Биточки по-козацьки

Биточки по-козацьки

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування биточків по-козацьки навряд чи має велику історію, проте з упевненістю можу сказати, що він заслуговує на увагу. Ніжне м'ясо з розсипчастим рисом — неймовірно смачно. опис приготування: Рецепт биточків по-козацьки хороший тим...

читати далі
Млинці з рисом і яйцем

Млинці з рисом і яйцем

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Млинці - це справжні сонечка, які зігрівають нас своїм смаком, як і справжнє сонце, своїми променями. А щоб вони стали ще смачніше досить приготувати легку начинку з рису і яєць. опис приготування: Млинці з начинкою з рису і яйця готуйте так: сп...

читати далі
Млинці з фаршем і рисом

Млинці з фаршем і рисом

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. Незвичайне в млинцях поєднання — фарш і рис. Я часто варю рису більше, ніж мені потрібно і ось, залишається такий напівфабрикат. Млинці з фаршем і рисом можна подати на обід або вечерю зі сметаною, соусом, цибулею. опис приготування: Рис нам знадоби...

читати далі
Болгарські голубці

Болгарські голубці

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Болгарські голубці загортають в листя винограду і подають з соусом із сметани, часнику і зелені. В м'ясну начинку додають рис і болгарський перець. Такі голубці дуже смачні і соковиті. опис приготування: Вибираємо молоді виноградне листя невелик...

читати далі
Чорна паелья

Чорна паелья

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Хочете по-справжньому здивувати гостей або близьких? Тоді пропоную на замітку оригінальний рецепт приготування чорної паельї. Це неймовірно красиве і незвичайне блюдо. опис приготування: Не можна сказати, що чорна паелья в домашніх умовах сильно...

читати далі
Часниковий рис

Часниковий рис

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. часниковий рис — відмінне блюдо до вашого столу! Часник додасть особливий аромат і все неодмінно зажадають добавки. Подавати можна не тільки як звичайний гарнір, але і до святкового столу. опис приготування: Як приготувати цей чудовий часниковий р...

читати далі