Домашні кухарі Домашні рецепти

М'ясо - рецети від домашніх кухарів

Борщ з тушонкою і помідорами

Борщ з тушонкою і помідорами

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 0 хв. Поділюся з вами чудовим рецептом приготування борщу з тушонкою і помідорами. Виходить смачне і ситне перша страва — якщо готувати треба терміново. а м'ясо ще не розморозити, приготуйте так! опис приготування: розповім, як приготувати борщ з тушо...

читати далі
Чанахи зі свининою

Чанахи зі свининою

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Чанахи зі свининою в домашніх умовах готуються дуже просто, але завжди виходять незмінно смачними і ситними. Блюдо чимось нагадує наваристий суп суп, але тільки гущі і більш насиченою за смаком. опис приготування: Мій рецепт приготування чанахи ...

читати далі
Фрикадельки для дітей

Фрикадельки для дітей

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Діткам дуже корисно їсти соковите і ніжне м'ясо, тому побалуйте їх фрикадельки для дітей з нашим простим рецептом! опис приготування: Діткам котлети і взагалі м'ясні вироби краще робити з легкого м'яса, птиці, наприклад. До речі, можна схожі фрика...

читати далі
Картопля зі свининою в пакеті для запікання

Картопля зі свининою в пакеті для запікання

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви поспішаєте, а вам належить готувати ситне блюдо, то придивіться до рецептом картоплі зі свининою в пакеті для запікання, який вимагає мінімум продуктів і часу, а результат завжди відмінний. опис приготування: Перед вами простий і надійни...

читати далі
Котлети відбивні зі свинини

Котлети відбивні зі свинини

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Рецепт приготування відбивних котлет з свинини. опис приготування: До свинячим котлет добре подавати гарнір з смаженої картоплі, картопляного пюре або смажених овочів (морква, кукурудзи, цвітної капусти, зеленого горошку та ін.). приготування: Промити...

читати далі
Кролик, тушкований з овочами

Кролик, тушкований з овочами

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Ніжне м'ясо кролика з овочами і сметаною — це воістину вишукану страву для званої вечері. Дивимося і записуємо рецепт приготування кролика, тушкованого з овочами. опис приготування: звичайно, найкраще готувати філе кролика. Але і ніжки або гоміл...

читати далі
М`ясна піджарка

М`ясна піджарка

Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ділюся простим рецептом м'ясної піджарки. Ця страва здатне доповнити і прикрасити будь-який гарнір, аж надто смачне, соковите м'ясо виходить з ароматною скоринкою і ніжним смаком. м'ясоїдам присвячується! опис приготування: Хочу розповісти, як п...

читати далі
М`ясо з макаронами

М`ясо з макаронами

Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв. Є маса рецептів, як приготувати м'ясо з макаронами. Ось ще один з романтичною назвою "; Ангельські волосся" (так називають спагетті), який об'єднує в собі макарони, яловичину і імбир. опис приготування: Таке гаряче блюдо не займе у вас багато часу, за...

читати далі
М`ясо в утятніце в духовці

М`ясо в утятніце в духовці

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Можна запікати м'ясо в утятніце в духовці, це дуже зручно. Поставиш м'ясо в духовку і займайся своїми справами! А смачний обід готується сам собою! Через годинку починають розноситься по дому аромати. опис приготування: М'ясо в утятніце в духов...

читати далі
Рагу м`ясне з рисом і овочами

Рагу м`ясне з рисом і овочами

Час приготування: 40 хв. Ситне рагу порадує всіх членів сім'ї. поєднання печінки, фаршу, Малу і овочів надає рагу неповторний смак. кількість порцій: 6 печінка куряча— 200 грам фарш свинячо-яловичий— 200 грам Мал— 120 грам(пропарений довгозерний) перець болгарський— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 шт...

читати далі
Салат з м`яса з апельсином

Салат з м`яса з апельсином

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Салат простий у приготуванні. В основі відварна телятина. Завдяки апельсину і яблуку смак свіжий і насичений. Підійде для святкового столу, варіант порційний в скоринках апельсина. опис приготування: Телятину для приготування салату відварюємо заз...

читати далі
Сендвічі з глазурованою свининою

Сендвічі з глазурованою свининою

Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв. Сендвіч з глазурування свининою — це шикарний варіант ситного і смачного перекусу, або обідньої прийому їжі. Сендвіч виходить настільки смачним, що вам точно захочеться повторну порцію. опис приготування: Сендвіч з глазурованої свининою можна подати д...

читати далі
Aʙxazuri

Aʙxazuri

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Любі друзі, хочеться поділитися з вами рецептом традиційної страви грузинської кухні. Ви дізнаєтеся, як приготувати Абхазура. Цим блюдом ви зможете підкорити всіх гостей, не сумнівайтеся! опис приготування: Це прекрасне блюдо відмінно зможе урізн...

читати далі
Ачма абхазька

Ачма абхазька

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Цей рецепт приготування ачми абхазької я ще не зустрічала на сайті. Блюдо виходить смачне, ситне, і дуже соковите. Крім того, я використовую готове тісто, так що пиріг ще й швидкий виходить! опис приготування: Цей простий рецепт ачми абхазької в...

читати далі
Ачма з м`ясом з лаваша

Ачма з м`ясом з лаваша

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Ачма з м'ясом — це, по суті, пиріг з лаваша з начинкою. Випічка виходить дуже ситної і насиченою. Блюдо підійде на обід або вечерю для всієї родини. Готувати можна в мультиварці або в духовці. опис приготування: Перед вами, простий рецепт, як пр...

читати далі
Aдана кебаб

Aдана кебаб

Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв. Адана кебаб - це одне з найпопулярніших страв в Туреччині. Його готують мало не на кожному кроці, в ресторанах, кафе і готелях. Ви можете приготувати його самостійно, якщо виберетеся на природу. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати ...

читати далі
Аджапсандал з м`ясом

Аджапсандал з м`ясом

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ви згодні з твердженням, що експериментувати можна навіть з традиційними і класичними рецептами? Якщо так, то запрошую вас на кухню, щоб спробувати цікаву варіацію відомого страви. опис приготування: покажу вам, як приготувати Аджапсандал з м'яс...

читати далі
Адоб

Адоб

Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв. Адоб - блюдо з філіппінської кухні, яке обов'язково сподобається чоловікам. На перший погляд - ніби звичайне печеня, але з цікавою технологією приготування. Подають зазвичай з рисом і до келиха пива. опис приготування: Поділюся з вами рецептом, як при...

читати далі
Афарар з м`ясом

Афарар з м`ясом

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Афарар - це національне Лезгинську блюдо з дуже тонкого тіста з начинкою. Я давно роблю це блюдо по простому рецептом, як приготувати афарар з м'ясом. дуже ситне, смачне і соковите! опис приготування: Фарш я використовую свинячо-яловичий, щоб на...

читати далі
Ак-суп

Ак-суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорій...

читати далі