Домашні кухарі Домашні рецепти

Куряча грудка - рецети від домашніх кухарів

Апельсинова курка

Апельсинова курка

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Багато цитрусові відмінно поєднуються з птицею і м'ясом в гарячих стравах. Цим прийомом користуються в різних кухнях світу. У цій статті розглянемо китайський рецепт. Кисло-солодкий на смак і красивий на вигляд. опис приготування: Тепер і ви можете ді...

читати далі
Авголемоно

Авголемоно

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 35 хв. Класичне грецьке блюдо, що поєднує в собі приємну кислинку лимона, дієтичне м'ясо, рис або пасту. Розповім про цікаве рецепті першого гарячої страви «авголемоно». опис приготування: У класичному рецепті використовується рис або дрібна паста (Orzo). ...

читати далі
Азіатський курячий суп

Азіатський курячий суп

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. Любителям азіатської кухні я пропоную приготувати цей цікавий азіатський курячий суп. Для його приготування потрібно не стільки багато часу, скільки винахідливості. Дивіться і вчіться! опис приготування: подивіться, як приготувати азіатський курячий с...

читати далі
Баклажани з курячою грудкою

Баклажани з курячою грудкою

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 45 хв. Смачне і легке блюдо, яке можна готувати в будь-який час року. Воно порадує вас і в звичайний, і в святковий день. Цю страву можна подавати як гаряче, а можна як салат. Вибір за вами! опис приготування: смачно, незвично і можна ще? — ось так відгуку...

читати далі
Білковий торт з курячими грудками для сушки

Білковий торт з курячими грудками для сушки

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Вже літо не за горами, пора подумати про пляжі і стрункої фігури. У цьому питанні дуже доречним буде мій рецепт, як приготувати білковий торт з курячими грудками для сушки. Рецепт простий і доступний. опис приготування: Цей білковий торт просто ідеаль...

читати далі
Біле м`ясо курки

Біле м`ясо курки

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 15 хв. Курка - постійний продукт на сімейній кухні. Вона часто рятує, коли немає часу довго готувати. Страви завжди виходять смачними, головне - не пересушити м'ясо. Спробуйте зробити все самі! опис приготування: Якщо ви в пошуках легкого варіанту гарячого...

читати далі
Біфштекс з курячої грудки

Біфштекс з курячої грудки

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Соковитий і смачний шматочок м'яса завжди актуальний! Пропоную чудовий рецепт приготування біфштекса з курячої грудки. Куряча грудка маринується в оцті з часником, а потім смажиться на сковороді-гриль. опис приготування: Перед вами — простий рецепт ...

читати далі
Биточки з курячої грудки

Биточки з курячої грудки

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Курячі биточки дуже соковиті і м'які. Можна їсти їх як гарячими, так і холодними - однаково смачно. Та й виходить їх за рецептом досить багато. опис приготування: Шматочки курячої грудки добре відбийте. Кожен з них посоліть, поперчіть, посипте зел...

читати далі
Млинці з куркою

Млинці з куркою

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв. Млинці люблять все, млинці з м'ясом — практично все! Давайте приготуємо разом ці ніжні млинці та влаштуємо свято шлунку:) опис приготування: Млинці з куркою можуть дозволити собі навіть ті з нас, хто стежить за фігурою і ретельно підраховує кал...

читати далі
Брізоль з курки

Брізоль з курки

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Брізоль з курки приготувати зовсім нескладно. Адже за своєю суттю — це куряча відбивна, зажарена в яйці. Ця страва завжди йде на "; ура" в моїй родині. опис приготування: Брізоль — так називають і спосіб приготування і саму страву. Чи означає — ...

читати далі
Брізолі курячі

Брізолі курячі

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Брізолі нагадують відбивні в клярі, але технологія приготування відрізняється. Блюдо виходить соковитим і ситним. Відмінна альтернатива відбивних або котлет. покажу, як приготувати брізолі курячі. опис приготування: Цей рецепт вам обов'язково сподоб...

читати далі
Брускетта «Цезар»

Брускетта «Цезар»

Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв. впевнена, що багатьом приходила в голову думка поєднати підсушений (підсмажений) хліб і улюблений салат. Я хочу вас познайомити з рецептом, як приготувати брускетту "; Цезар ";. просто, геніально! опис приготування: Курячі грудки я обсмажую в пергамен...

читати далі
Бургери будинку

Бургери будинку

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Хочу показати вам, як приготувати бургери будинку. Їх видів існує безліч. Я в цей раз зупинила вибір на чікенбургере. І робити ми будемо не котлетку з фаршу, а цілісний шматочок грудки. опис приготування: як вид, в даному випадку начинка приготовлена ...

читати далі
Бутербродна куряча грудка

Бутербродна куряча грудка

Кількість порцій: 4 Час приготування: 5 г. 20 хв. Ця куряча грудка - прекрасна альтернатива покупної ковбасі для бутербродів. робиться просто, але виходить дуже ніжною, м'якою і абсолютно не сухий. опис приготування: Більшість вважає, що курячу грудку можна приготувати так, щоб вона не стала сух...

читати далі
Швидкий кебаб в лаваші (майстер клас)

Швидкий кебаб в лаваші (майстер клас)

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Дуже оригінальне блюдо! Як шашлик, але не зовсім простий, а м'ясної та овочевої. Та ще й поданий в лаваші. Загалом, коли сезон шашликів вже закритий, саме час готувати цей швидкий кебаб. опис приготування: Іноді так хочеться шашличка, да літо вже ...

читати далі
Салат з кукурудзи і курки

Салат з кукурудзи і курки

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв. покажу, як приготувати салат з кукурудзи і курки, запечених на грилі. Характерний смак "; з димком" забезпечений. Решта інгредієнти для салату також готуються на грилі. Спробуйте і насолодіться! опис приготування: Відразу слід зазначити, що якщо у в...

читати далі
«Цезар» з куркою класичний

«Цезар» з куркою класичний

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. Майже кожен поважаючий себе ресторан має в своєму меню салат "; Цезар ";. Ця страва - справжня перевірка кухаря. Хоча це не дуже складно, але нюанси потрібно дотримати, важливо нічого не забути і не упустити. опис приготування: Тому уважно прочита...

читати далі
Чебуреки з кабачків

Чебуреки з кабачків

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв. Чебуреки з кабачків - смачна і ситна закуска, зовні нагадує звичні нам кабачки, але за смаком зовсім інша: ароматна, ніжна і соковита. Загалом, блюдо виходить що треба, спробуйте і ви! опис приготування: Уже зовсім скоро сезон кабачків, пора запасат...

читати далі
Чіпси з курячого філе

Чіпси з курячого філе

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. думаєте, чіпси можуть бути тільки з овочів? А ось і ні! Сьогодні пропоную приготувати смачні, ситні, хрусткі чіпси з курячого філе, які стануть чудовою альтернативою купівельними чіпсів. опис приготування: Складнощів у приготуванні чіпсів з куря...

читати далі
Cочние курячі котлети з грудки

Cочние курячі котлети з грудки

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 45 хв. Дуже прості в приготуванні, ніжні і соковиті курячі котлети з грудки в домашніх умовах — це завжди вдала ідея основного блюда на обід або вечерю для всієї родини. Пропоную і вам покуштувати їх! опис приготування: Такий простий варіант, як приготува...

читати далі