Домашні кухарі Домашні рецепти

Картопля - рецети від домашніх кухарів

Картопляний пиріг з капустою

Картопляний пиріг з капустою

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Цей рецепт перевірений неодноразово, пиріг завжди виходить вдалий, а з начинкою можна експериментувати. Тушкована капуста, як в даному рецепті, гриби або м'ясний фарш з овочами. опис приготування: Процеси приготування основи для пирога і начинки...

читати далі
Картопля зі свининою в пакеті для запікання

Картопля зі свининою в пакеті для запікання

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви поспішаєте, а вам належить готувати ситне блюдо, то придивіться до рецептом картоплі зі свининою в пакеті для запікання, який вимагає мінімум продуктів і часу, а результат завжди відмінний. опис приготування: Перед вами простий і надійни...

читати далі
Буряково-картопляний дип

Буряково-картопляний дип

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв. Буряково-картопляний дип — це простий і приготований з доступних продуктів соус. Він дуже смачний і його можна намазувати на тости, вмочати в нього шматочки лаваша, тортилью або запечені овочі. опис приготування: А ви знаєте, що таке дип? Це густий ...

читати далі
Африканський горіховий суп

Африканський горіховий суп

Кількість порцій: 6 Час приготування: 55 хв. Азіатська і східна кухні вже давно стали для багатьох звичними. Я ж хочу запропонувати вам маленьке кулінарне подорож до Африки, щоб спробувати наваристий, ароматний і апетитний супчик. опис приготування: Я покажу, як приготувати африканський горіхови...

читати далі
«Айдахо» картопля

«Айдахо» картопля

Кількість порцій: 6 Час приготування: 55 хв. Дуже популярне і смачне блюдо — картопелька «Айдахо». Приготувати таку страву не важко, навіть якщо ви початківець кулінар або дуже рідко готуєте. дотримуйтесь рецептом! опис приготування: Картопля не очищайте від шкірки, а гарненько вимийте. Можете р...

читати далі
Картопля Аліго

Картопля Аліго

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Картопля з сиром і часником. Звучить смачно, але буденно. Але це не зовсім так, загляньте в рецепт - і я покажу, як приготувати Аліго — страва французької кухні! опис приготування: кажуть, що Аліго придумали за часів середньовіччя монахи у французьк...

читати далі
Алю паратха

Алю паратха

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. Алю паратха - індійська тонка коржик. готується швидко, просто, та ще й дешево! Така коржик ідеально підійде до супу і бульйону, стане відмінним перекусом на прогулянці. обов'язково приготуйте! опис приготування: Алю паратха - це незвичайна картопля...

читати далі
Салат Алу ачар

Салат Алу ачар

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. ось, як приготувати "; Алу ачар ";, гострий картопляний салат. готуємо разом! опис приготування: Рецепт цієї страви стане приємним р...

читати далі
Американський картопляний салат

Американський картопляний салат

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Любителям нескладних і недорогих ситних страв хочу порадити дуже цікавий і простий варіант, як приготувати американський картопляний салат. Прекрасне блюдо без зайвого клопоту для всієї родини. опис приготування: Рецептів картопляного салату існ...

читати далі
Англійський «пастуший» пиріг класичний

Англійський «пастуший» пиріг класичний

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 50 хв. У англійців є дуже популярна страва, яке можна спробувати в будь-якому кафе чи ресторані. Тепер і ви зможете насолодитися рецептом, як приготувати англійський «Пастуший» пиріг класичний. опис приготування: Такий пиріг дуже смачний і ситний. Є рі...

читати далі
Англійський пастуший пиріг

Англійський пастуший пиріг

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. У кожної країни є своя страва - візитна картка. Англійська пастуший пиріг яскравий представник британської кухні. Смачна соковита випічка, готується без тесту, але тим не менше вважається пирогом. опис приготування: Англійська пастуший пиріг - с...

читати далі
Вірменська хашлама

Вірменська хашлама

Кількість порцій: 10 Час приготування: 3 г. 20 хв. Практично всі східні країни сперечаються про те, хто першим придумав такий рецепт приготування. Я пробував різні варіанти, але більше мені сподобався один з них - як приготувати вірменську хашламу. опис приготування: Хашлама - це ситне і поживне...

читати далі
Аварські коржі

Аварські коржі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв. Вашій увазі пропоную смачні і ситні аварські коржі — готуються вони з простого тесту на кефірі, а в начинку використовується звичайна картопля. опис приготування: Для ситного сімейного обіду посмажте апетитні аварські коржі — блюдо дагестанської кух...

читати далі
Австрійський картопляний салат

Австрійський картопляний салат

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв. Для вітчизняної кухні картопля не є чимось особливим. Її ми їмо в різному вигляді. Але в Австрії з неї роблять салат! Якщо ваші домашні дуже люблять картоплю, спробуйте цей рецепт. опис приготування: Я ніколи б не подумала, що мені сподобається к...

читати далі
Азу по-татарськи в горщику

Азу по-татарськи в горщику

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Це національне блюдо татарської кухні, інгредієнти якого кожному припадуть до смаку. М'ясо та овочі, запечені в духовці за особливим рецептом, залишаться у вашому серці назавжди. опис приготування: Я дуже люблю м'ясо, запечене з картоплею і овочам...

читати далі
Азу з картоплею

Азу з картоплею

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Експериментуючи з традиційним татарським стравою, можна приготувати на власній кухні азу з картоплею. Це ситне і смачне блюдо, яке може стати повноцінним обідом або вечерею. опис приготування: Якщо до традиційного азу найчастіше необхідний гарні...

читати далі
Азу

Азу

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Азу - самобутнє, дуже смачне і просте блюдо татарської кухні. Приготувати його можна легко, досить знати деякі нехитрі правила. сьогодні розповім, як приготувати азу з курки з родзинками. опис приготування: Як можна описати азу? Це тушковане м'я...

читати далі
Бабка в мультиварці

Бабка в мультиварці

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 50 хв. Картопляна бабка з шматочками м'яса стане улюбленим ласощами для всієї вашої сім'ї, якщо ви приготуєте її на нашу рецептом. Вона відмінно підійде і до повсякденного, і до святкового столу. опис приготування: Приготована в мультиварці картопляна бабк...

читати далі
Бабусині шаньги

Бабусині шаньги

Кількість порцій: 15-16 Час приготування: 3 г. 0 хв. Хочу поділитися з вами дуже вдалим варіантом, як приготувати бабусині шаньги — ситні, ароматні і настільки смачні, що просто пальчики оближеш! опис приготування: Бабусині шаньги в домашніх умовах — це справжня насолода, приготоване з самих зви...

читати далі
Баклажани в горщиках

Баклажани в горщиках

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Баклажани в горщиках — болгарське національне блюдо. Рецептів баклажан в горщиках — безліч. Освоївши цей простий рецепт, при бажанні в майбутньому ви зможете його ускладнювати, додавати щось ще. опис приготування: Баклажани в горщиках — знахідка д...

читати далі