Домашні кухарі Домашні рецепти

Цибуля - рецети від домашніх кухарів

Курячий тайський салат ПП

Курячий тайський салат ПП

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. Смачний ароматний салат для любителів корисного і смачного харчування. Курячий тайський салат сповнений освіжаючих ароматів, які обов'язково припадуть вам до смаку. А готувати такий салат дуже просто. опис приготування: Дієтичне куряче м'ясо ідеальн...

читати далі
Аджика з помідорів і цибулі на зиму

Аджика з помідорів і цибулі на зиму

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 5 г. 0 хв. Найсмачніша заготовка на зимовий період - це, звичайно ж, ароматна і пікантна аджика. Достаток соковитих овочевих інгредієнтів і яскравий смак - ось основні складові популярності цієї страви! опис приготування: Перед вами - простий рецепт, який ...

читати далі
Аджика з цибулею на зиму

Аджика з цибулею на зиму

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв. До вашої уваги — класичний рецепт аджики з цибулею на зиму. Виходить пікантна заготівля, а цибуля надає апетитного аромату! так що раджу приготувати — бюджетно, легко, а головне — смачно! опис приготування: Такий рецепт приготування аджики з ци...

читати далі
Африканський горіховий суп

Африканський горіховий суп

Кількість порцій: 6 Час приготування: 55 хв. Азіатська і східна кухні вже давно стали для багатьох звичними. Я ж хочу запропонувати вам маленьке кулінарне подорож до Африки, щоб спробувати наваристий, ароматний і апетитний супчик. опис приготування: Я покажу, як приготувати африканський горіхови...

читати далі
Ак-суп

Ак-суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорій...

читати далі
Американський капустяний салат

Американський капустяний салат

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв. простий, красивий і корисний осінньо-зимовий салат. Готується він дуже швидко і просто, а особливу пікантність салату надає смачна, трохи гоструватий заправка. Рецепт і для свята, і для буднів! опис приготування: Відмінний салат для любителів цвітно...

читати далі
Антрекот зі свинини в духовці

Антрекот зі свинини в духовці

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. Вам знадобиться хороший шматочок свинячого м'яса на кісточці і ваша духовка. Запікається все досить просто і швидко. Антрекот часто подають на святковий стіл, в якості другої страви. гарнір — будь-який. опис приготування: Приготуємо антрекот зі свинин...

читати далі
Ароматна закуска з помідорів

Ароматна закуска з помідорів

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв. Дуже я люблю помідори. Коли в дитинстві була у бабусі в саду, то прям зривала їх з грядки і просто їла з сіллю. зараз, звичайно, я так не роблю, але є багато страв, де я їх використовую в сирому вигляді. опис приготування: наприклад, я проп...

читати далі
Ароматний курячий бульйон

Ароматний курячий бульйон

Кількість порцій: 3 Час приготування: 55 хв. Курячий бульйон - це найпопулярніший засіб при застуді та грипі. Тарілочка гарячого бульйону зігріє вас і приємно наситить. А чи знаєте ви, як приготувати ароматний курячий бульйон? опис приготування: Курячий бульйон можна використовувати в якості осн...

читати далі
Авголемоно

Авголемоно

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 35 хв. Класичне грецьке блюдо, що поєднує в собі приємну кислинку лимона, дієтичне м'ясо, рис або пасту. Розповім про цікаве рецепті першого гарячої страви «авголемоно». опис приготування: У класичному рецепті використовується рис або дрібна паста (Orzo). ...

читати далі
Азербайджанський шашлик

Азербайджанський шашлик

Кількість порцій: 3 Час приготування: 7 г. 0 хв. Жодна вилазка на природу не обходиться без соковитого шашлику! Його появи з нетерпінням чекають всі домочадці. Тому раджу дізнатися, як приготувати азербайджанський шашлик за моїм рецептом. опис приготування: Кухні багатьох країн можуть похвалитис...

читати далі
Азу

Азу

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Азу - самобутнє, дуже смачне і просте блюдо татарської кухні. Приготувати його можна легко, досить знати деякі нехитрі правила. сьогодні розповім, як приготувати азу з курки з родзинками. опис приготування: Як можна описати азу? Це тушковане м'я...

читати далі
Багет з цибулею

Багет з цибулею

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Дуже часто господині не хочуть морочитися з випічкою хліба, а дуже даремно! Такий багет з цибулею в домашніх умовах готується просто, а за смаком виходить просто божественний, краще покупного. опис приготування: Такий простий рецепт багета з циб...

читати далі
Баранина з бамі

Баранина з бамі

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 15 хв. Це ароматне і незвичайне для нас страву готують в країнах Близького Сходу — Єгипті, Туреччини, Сирії. Якщо ви любите готувати нові страви, використовуючи нові інгредієнти — приготуйте бами, буде смачно! опис приготування: Цей овоч уже давно з'яви...

читати далі
Баранячі реберця, томління під цибулею

Баранячі реберця, томління під цибулею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Це Узбецьке блюдо сподобається всім любителям баранини. Цікаво блюдо тим, що нудяться реберця без води, а в своєму власному і цибульному соках. Тому м'ясо виходить дуже ніжним і м'яким. опис приготування: Блюдо традиційне Узбецьке, тому готуйте то...

читати далі
Баранячий фарш

Баранячий фарш

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Баранячий фарш - це прекрасна основа для ароматних святкових страв і делікатесів. Завдяки легкості в приготуванні і сполучуваності з іншими продуктами, він дуже популярний в різних кухнях світу. опис приготування: З баранячого фаршу можна приготувати ...

читати далі
Баранина з стручками квасолі і яйцем

Баранина з стручками квасолі і яйцем

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Баранина з стручками квасолі і яйцем — просте блюдо, яке легко приготувати до обіднього столу або на вечерю. Квасоля гаситься з луком, а потім обсмажується з м'ясним філе і яйцем. рекомендую! опис приготування: Як приготувати баранину з стручкам...

читати далі
Батат з цибулею в духовці

Батат з цибулею в духовці

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Ще один легкий у всіх сенсах рецепт - і для шлунка, і в процесі приготування. Як здорово придумувати страви, які дійсно корисні для організму! Такі дають нам енергію, сили і бадьорість. опис приготування: Солодкий картопля в поєднанні з паприкою ...

читати далі
Білі гриби в казані з рисом і м`ясом

Білі гриби в казані з рисом і м`ясом

Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Якщо у вас завалявся пакетик заморожених білих грибів і ви не знаєте, що з ними зробити, тоді я розповім вам, як приготувати білі гриби в казані, а точніше міський плов з бараниною і грибами. опис приготування: Такий плов виходить дивно смачним і ...

читати далі
Біфштекс з цибулею

Біфштекс з цибулею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Біфштекс з цибулею можна назвати чоловічий їжею, хоча і я частенько від такої страви не відмовляюся. Виглядає і пахне воно приголомшливо. Біфштекси і цибулю смажимо на окремих сковорідках до готовності. опис приготування: Як приготувати біфштекс з циб...

читати далі