Домашні кухарі Домашні рецепти

Роздільне харчування - рецети від домашніх кухарів

Балик з товстолобика сировялений

Балик з товстолобика сировялений

Кількість порцій: 20-22 Час приготування: 9 дн. 12 г. 0 хв. Мій чоловік рибалка. Дуже часто він привозить додому здобич у великих кількостях, тому я навчилася робити з неї заготовки, які будуть довго зберігатися і радувати протягом року. опис приготування: Цього разу чоловік мені привіз рибу, з ...

читати далі
Борщ пісний смачний

Борщ пісний смачний

Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 1 г. 30 хв. Якщо ви шукаєте рецепт приготування борщу пісного смачного і наваристого, тоді на цей варіант обов'язково потрібно звернути увагу. виходить ситним, ароматним і зовсім нескладним. опис приготування: Якщо ви вирішили приготувати борщ пісний сма...

читати далі
Салат з пророщеної пшениці

Салат з пророщеної пшениці

Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв. Я часто готую салати. Як доповнення до основної страви, вони завжди вдало вписуються. Тому варіантів змішування інгредієнтів знаю чимало, і охоче з вами поділюся. опис приготування: розповім, як приготувати салат з пророщеної пшениці. Робиться він про...

читати далі
Деруни

Деруни

Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв. рецепт деруни — приготування домашніх дерунів (деруни). Виходить дуже смачно! опис приготування: Деруни - картопляні оладки (млинці), дуже популярні на Україні і в Росії. Традиційно Деруни подаються відразу після приготування (гарячими), зі сметаною, ...

читати далі
Деруни рецепт класичний

Деруни рецепт класичний

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Деруни відносяться до білоруської кухні. Готуються з будь-яких сортів картоплі, лука і яйця. ніжні, м'які з красивою скоринкою. Подають їх зі сметаною і зеленню. опис приготування: деруни, приготовані за рецептом класичного, — ситне блюдо для всіх. ...

читати далі
Форель з розмарином і лимоном

Форель з розмарином і лимоном

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Коли душа вимагає свята і хочеться з'їсти щось особливе, тоді я готую рибу у фользі. Це завжди смачно, запашний, ситно і так особливо підноситься, що починає підніматися настрій. опис приготування: Зараз я розповім вам про те, як приготувати форел...

читати далі
Форель з розмарином в фользі

Форель з розмарином в фользі

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Як на мене, форель - найсмачніша риба. шкода, що не можна його готувати в будні, так як вона досить дорога. Тому запікаю я її тільки в святкові дні, але зате це запам'ятовується надовго. опис приготування: Для вас я підготувала урочисте блюдо, я...

читати далі
Гречка з тушонкою і грибами

Гречка з тушонкою і грибами

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Справжня чоловіча страва, з яким не помреш з голоду, — гречка з тушонкою і грибами. Гриби в даному блюді, швидше, як доповнення, проте виходить дуже смачно. Мультиварка в допомогу! опис приготування: Холостяцька кухня жорстока і нещадна в тому п...

читати далі
Індичка з брокколі і цвітною капустою

Індичка з брокколі і цвітною капустою

Кількість порцій: 3 Час приготування: 45 хв. М'ясо індички дуже багате білком і майже не містить жирів. Це відмінний варіант обіду або вечері для тих, хто дотримується дієтичного плану харчування або просто стежить за своєю вагою. спробуємо? опис приготування: Крім того, індичка з овочами — це д...

читати далі
Кабачки з картоплею тушковані

Кабачки з картоплею тушковані

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Для любителів овочів і здорового харчування — чудове блюдо, яке стане відмінним рішенням для будь-якого обіднього столу. Готується швидко і досить легко. опис приготування: Всього кілька кроків — і Ви зможете побалувати смакові рецептори чудовим...

читати далі
Кабачки тушковані

Кабачки тушковані

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв. кабачки тушковані — дуже просте в приготуванні і легке блюдо, яке урізноманітнює ваш буденний раціон і допоможе утилізувати кабачки в сезон їх врожаю. опис приготування: Тушковані кабачки можна подавати як гарнір до м'ясного або рибного блюда, але м...

читати далі
Короп по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Короп по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв. Запечена риба не тільки корисна, але і дуже смачна, особливо в поєднанні з різними соусами. Я пропоную оригінальний кисло-солодкий соус, який відмінно підходить для коропа в духовці. опис приготування: Здавалося б, приготувати коропа по-китайськи в ки...

читати далі
Картопля тушкована з овочами

Картопля тушкована з овочами

Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 30 хв. До вашої уваги — класичний рецепт картоплі тушкованого з овочами, страва, ідеальне як для поста, так і для смачної утилізації великої кількості сезонних овочів. все швидко, смачно і при цьому є. опис приготування: Не дивлячись на кількість інгредієн...

читати далі
Картопляні галушки

Картопляні галушки

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. картопляні галушки — типово польське блюдо, яке люблять усі, особливо діти. Я навчилася їх робити в маленькому польському містечку Августов і з задоволенням ділюся з вами рецептом! опис приготування: Картопляні галушки потрібно подавати зі сметаною ...

читати далі
Полуничний торт»Рози»

Полуничний торт»Рози»

Час приготування: 1 г. 0 хв. Неймовірно смачний торт, який сподобається всім домашнім! кількість порцій: 16 Цукровий пісок— 300 грам Рослинна олія— 130 мілілітрів Борошно пшеничне— 300 грам Дріжджі сухі активні— 10 грам Курине яйце— 3 штуки полуничний сік— 100 мілілітрів Полуниця— 500 грам Кокос...

читати далі
Кокосові млинчики

Кокосові млинчики

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. смачні, ароматні, пісні млинці готуються з рисового борошна на кокосовому молоці без додавання яєць. Рецепт дуже простий, до того ж, ще й пісний. Раджу придивитися до рецептом. опис приготування: Якщо Вам не є принциповим пісний варіант млинчиків, то ...

читати далі
Котлети з гречки

Котлети з гречки

Кількість порцій: 8-9 Час приготування: 1 г. 0 хв. Такі котлети з гречки ви можете приготувати як в пост, так і в звичайні дні, вони допоможуть вам урізноманітнити раціон. впевнена, ви залишитеся задоволені відмінним смаком і економічністю цієї страви. опис приготування: Рецепт приготування котл...

читати далі
Котлети з буряка

Котлети з буряка

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Бурякові котлети - це дуже здорово, смачно і ситно. Ця страва порадує всіх: від любителів смачно поїсти до людей, бажаючих скинути парочку зайвих кілограмів. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування котлет з буряка. Для ...

читати далі
Куряча грудка, фарширована сиром

Куряча грудка, фарширована сиром

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Любіть страви з курки? Приготуйте курячу грудку, фаршировану сиром, в хрусткою і ароматною паніровочке. Блюдо добре поєднується з гарнірами, наприклад, з відвареним рисом. Підійде на обід і вечерю. опис приготування: Перед вами — простий рецепт ...

читати далі
Куряча грудка з рисом

Куряча грудка з рисом

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Куряча грудка з рисом - вельми просте і ситне блюдо. Його можна готувати на вечерю чи обід для всієї родини. М'ясо курки виходить ніжним, а рис - пряним і ароматним. Спробуйте, це дуже смачно! опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати кур...

читати далі